play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Na Kapucinskom trgu otvorena Ledena čarolija

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar u subotu su obišli Ledenu čaroliju na Kapucinskom trgu koja se otvorila ovog vikenda, na veliku radost svih obožavatelja klizanja i zimskih radosti. Riječ je o jednom od najatraktivnijih i najpopularnijih dijelova Adventa u Varaždinu, a bit će otvorena sve do 14. siječnja 2024. godine.

 

Posjetitelje na Kapucinskom trgu čeka veliko klizalište s ledenim stazama površine od čak 1215 m2 i 40 m dugi ledeni tobogan površine 180 m2.

 

„Našem klizalištu vesele se i djeca i odrasli. Stižu nam posjetitelji i iz drugih gradova i županija i Ledena čarolija je zasigurno jedno od omiljenih mjesta na Adventu u Varaždinu. Drago mi je što naši građani vole aktivno provoditi zimu, a imamo i školu klizanja za djecu koja je svake godine puna i svi se izvrsno zabavljaju. I sam sam ljubitelj klizanja i sigurno ćete me sresti ovdje i na klizaljkama.“ – rekao je gradonačelnik.

 

Klizati se može svakodnevno od 10:00 do 21:30 sati, uključujući i Badnjak, Sv. Stjepan, Staru godinu te Sv. Tri kraja, a bit će organizirana i škola klizanja. Za Božić 25.12. i Novu godinu 1.1., klizalište radi od 13:00 do 21:30 sati.

 

Cjenik:

Ulaznica za klizalište – 4,00€

Djeca do 1,2 m visine – 2,00€

Pratnja djece – 2,00€

Najam klizaljki – 2,00€

Najam pomagala za klizanje (medvjedić) – 3,00€

Brušenje klizaljki – 5,00€

Obiteljska ulaznica (dvije odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina, najam klizaljki nije uključen u cijenu) – 8,00€

Jedan spust s ledenog tobogana – 1,00€

Pet spustova s ledenog tobogana – 4,00€

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U tijeku prva faza sanacije divljih deponija, a da ne bi bilo novog odlaganja otpada postavit će se kamere

  Na tri lokacije na području Općine Trnovec Bartolovečki u tijeku je sanacija nelegalnih odlagališta otpada. Ukupna procijenjena vrijednost sanacije divljih deponija na području Općine Trnovec Bartolovečki je gotovo 3 milijuna kuna, a realizacija ovog projekta podijeljena je u dvije faze. Načelnica Verica Vitković naglasila je kako su obje faze prijavljene Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za sufinanciranje. "I za prvu i za drugu fazu sanacije dobili smo pozitivnu […]

  today13/07/2022 29

  0%