play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mladež HDZ-a povodom Dana zaljubljenih Varaždincima podijelila proljetne sadnice

Članovi HDZ-ove Mladeži već tradicionalno daruju Varaždinke i Varaždince povodom Dana zaljubljenih. Ovog su Valentinova u prijepodnevnim satima šarenim jaglacima iznenadili građane na ulasku u varaždinsku Gradsku tržnicu.

Predsjednik Mladeži Tin Jurak tom je prilikom naglasio kako u HDZ-u uvijek koriste ovakve prilike kako bi obradovali jedni druge i širili poruke zajedništva i ljubavi, a upravo je to ono što nam je u današnje doba potrebnije više no ikada. „Valentinovo rado obilježavamo u Mladeži. Ponekad dijelimo čokoladna srca, tortu, balone, ruže, a danas smo se odlučili dijeliti jaglace. Takve sitnice su važne i mame osmijeh na lica, ali prije svega, najvažnije je dijeliti ljubav. Ona se ne mora nužno odnositi na romantične odnose, već i one obiteljske i prijateljske. Zato ovog Valentinova želimo pokazati da mislimo i na naše obitelji, majke, očeve, bake i djedove. I za njih želimo učiniti nešto lijepo, kako bi im uljepšali ovaj dan” – rekao je Jurak te dodao kako nam ljubav svima mora biti nit vodilja kroz život u svemu što radimo.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Članovi Gradske organizacije HDZ-a i Mladeži HDZ-a zapalili svijeće u Vukovarskoj ulici

  Na Dan Sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, tradicionalno, a povodom 30. godišnjice sloma herojske obrane Vukovara, članovi Gradskog odbora i članovi Mladeži HDZ-a Grada Varaždina zapalili su svijeće u Vukovarskoj ulici u Varaždinu, predvođeni potpredsjednicama Gradskog odbora Silvijom Cupar i Arankom Oreški te predsjednikom Mladeži HDZ-a Grada Varaždina Juricom Pajtakom. U koloni sjećanja u Vukovarskoj ulici u Varaždinu bio je i Nenad […]

  today19/11/2021 59

  0%