play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mladen Smoljanec SDP–ov kandidat za gradonačelnika Novog Marofa

Mladen Smoljanec SDP

SDP–ov Mladen Smoljanec predstavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Novog Marofa u kojem ga svi znaju kao uspješnog menadžera u zdravstvu, uzornog obiteljskog čovjeka, sudionika Domovinskog rata i časnika HV-a.

Smoljanec je pionir povlačenja novaca iz europskih fondova u zdravstvu, što je rezultiralo ulaganjima od preko 50 milijuna kuna u bolnicu u Novom Marofu, čiji projekt je samo nastavila aktualna županijska vlast. „ Danas u Novom Marofu ima samo tisuću zaposlenih, a ne tako davno bilo ih 3.900. Trebam li dalje što govoriti…“, rekao je Smoljanec na predstavljanju ispred Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“.

Smoljanec je istaknuo 4 glavne programske odrednice za koje će se zalagati ako mu građani Novog Marofa ukažu povjerenje na izborima u svibnju na koje izlazi sa sloganom „Dokazano uspješan“ :

 • završiti sve projekte započete u mandatu Hrenić-Smoljanec
 • vraćanje mjesnih odbora
 • transparentnost proračuna
 • stvaranje uvjeta za ostanak i povratak mladih u Novih Marof otvaranjem novih radnih mjesta privlačenjem investitora
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Učenici trećih razreda s područja Općine Maruševec savladali tehnike plivanja

  Za učenike trećih razreda Osnovne škole Gustav Krklec i područnih škola Druškovec i Greda-Jurketinec Općina Maruševec i ove godine nastavlja sa financiranjem troškova škole plivanja na Gradskim bazenima Varaždin. Školu plivanja za učenike sve tri škole na svom području, u Čalincu, Druškovcu i Gredi, Općina Maruševec u potpunosti financira na Gradskim bazenima Varaždin, a ove ju je školske godine od 25. do 29. rujna polazilo 63-oje učenika trećih razreda. U […]

  today04/10/2023 9

  0%