play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mjesto gdje morate biti – ovog petka “Advent na Voći”

Voćancima i njihovim gostima, a posebice najmlađima, predbožićni će ugođaj uljepšati manifestacija “Advent na Voći” koju organiziraju Općina Donja Voća i Turistička zajednica područja sjever Zagorja.

“Advent na Voći” održat će se ovoga petka, 23. prosinca, a program počinje u 16 sati. Mališani i oni nešto stariji moći će sudjelovati u ukrašavanju božićnog drvca, a posjetiteljima će svoje proizvode i rukotvorine predstaviti OPG-ovi i udruge s područja Općine Donja Voća.

Bit će tu i bogata gastronomska ponuda, uz kuhano vino i gin, pečene kobasice, fritule, palačinke, domaće kolače, a vrsni će kuhari pripremiti i sarmu, čijom će se prodajom prikupljati sredstva za humanitarne svrhe.

Za 17 je sati najavljen nastup župnog zbora „Ljubav i mir” te KUD-a Voća, a glavni gost – Djed Božićnjak, stići će oko 18 sati i to s punom vrećom darova. “Advent na Voći” održat će se ispred zgrade Općine u Donjoj Voći. „Naši najmanji, ali jako vrijedni sumještani na adventskoj su radionici izradili fine kolače za naše najstarije Voćanke i Voćance koje ćemo im podijeliti prije Božića. Kad se dobrota, zajedništvo i humanitarnost spoje na jednom mjestu tada je ovakvo adventsko druženje pun pogodak” – izjavila je u povodu skorog “Adventa na Voći” načelnica Sanja Kočet te pozvala sve mještane Općine Donja Voća, ali i sve ljude dobre volje da se odazovu na manifestaciju.

U iščekivanju “Adventa na Voći” načelnica Kočet s najmlađima već je započela pripreme za najljepše doba godine. Naime, mali predškolci i njihove tete stigli su u prostore Općine gdje su zajedno s načelnicom okitili jelku, a kao nagradu na poklon su dobili slatke paketiće.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Građani Varaždinskih Toplica i ove su se godine okupili na tradicionalnoj molitvi i druženju kod pila sv. Fabijana i Sebastijana

  Brojni građani Varaždinskih Toplica okupili su se u nedjelju kod zavjetnog pila svetog Fabijana i Sebastijana na molitvi i službi riječi koju je predvodio velečasni Stjepan Mostečak, župnik i dekan Varaždinskotopličkog dekanata. Riječ je o tradicionalnom godišnjem okupljanju povodom spomendana sv. Fabijana i Sebastijana, dvojice mučenika iz prvih stoljeća kršćanstva. Molitva i služba riječi završili su pjevanjem božićnih pjesama, nakon čega je uslijedilo prigodno druženje okupljenih građana uz topli čaj, […]

  today23/01/2023 15

  0%