play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Marijan Škvarić stupio na dužnost gradonačelnika u petom mandatu

Marijan Škvarić, koji je na održanim lokalnim izborima dobio povjerenje najvećeg broj birača u utrci za mjesto gradonačelnika, stupio je s danom 4. lipnja 2021. godine na dužnost gradonačelnika Grada Lepoglave u mandatu 2021. – 2025.

Odluka o stupanju na dužnost gradonačelnika s danom 4. lipnja 2021. godine donesena je temeljem konačnih rezultata drugog kruga lokalnih izbora utvrđenih od strane Gradskog izbornog povjerenstva te zakonskih propisa koji nalažu da mandat gradonačelnika počinje prvog radnog dana koji slijedi danu objave končanih rezultata izbora. S obzirom na to da su konačni rezultati za izbor gradonačelnika Grada Lepoglave objavljeni dana 2. lipnja 2021.godine, prvi sljedeći radni bio je 4. lipnja 2021. s kojim je gradonačelniku Marijanu Škvariću počeo teći peti gradonačelnički mandat.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Skupština GDCK Ivanec: Nikad veće potrebe najranjivijih skupina društva!

  Na redovnoj sjednici Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Ivanec održanoj u Turističko-kulturno informativnom centru u Lepoglavi, usvojen je Program rada i Financijski plan za 2022. godinu. Sjednici Skupštine nazočili su i darivatelji krvi koji su ove godine ostvarili pravo na zahvalnicu i znak priznanja za 35,50 i 125 puta darovanu krv, a koji opravdano nisu nazočili podjeli priznanja uz Dan darivatelja krvi, 25. listopada. U Programu rada za narednu godinu, […]

  today21/12/2021 354

  0%