play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mali vinički nogometaši bodrili Dinamo

Općina Vinica podupire rad viničkog nogometnog kluba koji u sklopu Nogometnog centra Maruševec-Vinica radi s malim nogometašima svih dobnih kategorija. Prilikom izrade plana rada Škole nogometa, a u suradnji sa Stankom Lazarom (Stane) te uz pokroviteljstvo Općine Vinica, polaznicima je omogućeno da svoje uzore pogledaju uživo na utakmici Dinamo-Hrvatski dragovoljac na maksimirskom stadionu. Prije same utakmice mali nogometaši posjetili su i Zoološki vrt. Dolazak na stadion djeci je izazvao veliko uzbuđenje, a oduševljenje je kulminiralo ulaskom na teren reprezentativca Dominika Livakovića. Tijekom utakmice djeca su uživala u potezima nogometaša, bučno proslavivši svaki gol. Nakon utakmice djecu je osobno pozdravio Mirko Barišić, predsjednik Dinama, te omogućio slikanje s nogometašima.

U organizaciji odlaska na utakmicu osobito se angažirao Stanko Lazar Stane kao i treneri mlađih dobnih kategorija Ana Marija, Marko i Mario te odgajateljica Ksenija. “Djeci će ovaj izlet služiti kao motivacija za daljnje treninge i uspjehe, a Općina Vinica će i dalje podupirati aktivnosti koje će pridonijeti boljitku zajednice” – priopćeno je.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Počinje korizmeno vrijeme

  Danas je Pepelnica ili Čista srijeda – dan kojim započinje korizmeno vrijeme koje prethodi najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu, a koji se ove godine slavi 31. ožujka. Od Pepelnice, kada je za katolike obvezni post i nemrs, sve do Velikog četvrtka, izuzevši nedjelje, traje korizma koja se oslanja na 40 dana koje je Isus proveo posteći u pustinji. Misu s obredom pepeljenja danas u 18 sati u varaždinskoj katedrali predslavi varaždinski […]

  today14/02/2024 53

  0%