play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mali vinički nogometaši bodrili Dinamo

Općina Vinica podupire rad viničkog nogometnog kluba koji u sklopu Nogometnog centra Maruševec-Vinica radi s malim nogometašima svih dobnih kategorija. Prilikom izrade plana rada Škole nogometa, a u suradnji sa Stankom Lazarom (Stane) te uz pokroviteljstvo Općine Vinica, polaznicima je omogućeno da svoje uzore pogledaju uživo na utakmici Dinamo-Hrvatski dragovoljac na maksimirskom stadionu. Prije same utakmice mali nogometaši posjetili su i Zoološki vrt. Dolazak na stadion djeci je izazvao veliko uzbuđenje, a oduševljenje je kulminiralo ulaskom na teren reprezentativca Dominika Livakovića. Tijekom utakmice djeca su uživala u potezima nogometaša, bučno proslavivši svaki gol. Nakon utakmice djecu je osobno pozdravio Mirko Barišić, predsjednik Dinama, te omogućio slikanje s nogometašima.

U organizaciji odlaska na utakmicu osobito se angažirao Stanko Lazar Stane kao i treneri mlađih dobnih kategorija Ana Marija, Marko i Mario te odgajateljica Ksenija. “Djeci će ovaj izlet služiti kao motivacija za daljnje treninge i uspjehe, a Općina Vinica će i dalje podupirati aktivnosti koje će pridonijeti boljitku zajednice” – priopćeno je.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Varaždinske županije – podrška Silviji Zagorec u kandidaturi za zamjenicu župana

  Na konferenciji za medije u petak u Etno kući KITEC u Domitrovcu, u općini Vidovec, kandidatkinji za zamjenicu varaždinskog župana Silviji Zagorec podršku su dale članice županijske Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“. Predsjednica Nadica Dreven Budinski istaknula je da ju veseli izbor žene za kandidatkinju za zamjenicu župana i da je to upravo Silvija Zagorec, članica Zajednice žena u Vidovcu. „Bilo nam je drago kad je bila izabrana za predsjednicu […]

  today03/05/2021 384