play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Mali vinički nogometaši bodrili Dinamo

Općina Vinica podupire rad viničkog nogometnog kluba koji u sklopu Nogometnog centra Maruševec-Vinica radi s malim nogometašima svih dobnih kategorija. Prilikom izrade plana rada Škole nogometa, a u suradnji sa Stankom Lazarom (Stane) te uz pokroviteljstvo Općine Vinica, polaznicima je omogućeno da svoje uzore pogledaju uživo na utakmici Dinamo-Hrvatski dragovoljac na maksimirskom stadionu. Prije same utakmice mali nogometaši posjetili su i Zoološki vrt. Dolazak na stadion djeci je izazvao veliko uzbuđenje, a oduševljenje je kulminiralo ulaskom na teren reprezentativca Dominika Livakovića. Tijekom utakmice djeca su uživala u potezima nogometaša, bučno proslavivši svaki gol. Nakon utakmice djecu je osobno pozdravio Mirko Barišić, predsjednik Dinama, te omogućio slikanje s nogometašima.

U organizaciji odlaska na utakmicu osobito se angažirao Stanko Lazar Stane kao i treneri mlađih dobnih kategorija Ana Marija, Marko i Mario te odgajateljica Ksenija. “Djeci će ovaj izlet služiti kao motivacija za daljnje treninge i uspjehe, a Općina Vinica će i dalje podupirati aktivnosti koje će pridonijeti boljitku zajednice” – priopćeno je.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Trnovcu je u subotu obilježena 75. godišnjica osnutka Nogometnog kluba Trnje

  Nogometnim turnirom četiri kluba te druženjem članova, mještana i sportskih prijatelja, u Trnovcu je u subotu obilježena 75. godišnjica osnutka Nogometnog kluba Trnje.   Klub je osnovna 27. kolovoza 1946. godine pod imenom Fizkulturni aktiv Trnje, a Nogometnim klubom Trnje postaje 5. ožujka 1972. godine. U svojoj bogatoj sportskoj povijesti Trnje se natjecalo i u trećem nogometnom rangu bivše države kao i u 3. HNL. Danas je u najnižem rangu […]

  today09/08/2021 71