play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Lukačić: Projektna podrška HDZ-u u nadi boljeg standarda za sve građane Varaždinske županije

Nositelj liste koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke Braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke na netom održanim lokalnim izborima, Krunoslav Lukačić, nakon konstituirajuće sjednice Županijske skupštine Varaždinske županije dao je sljedeću izjavu: “Kao što je i najavljeno prije nekoliko dana nakon sastanka sa županom  Anđelkom Stričakom, danas smo glasajući za predsjednika Županijske skupštine Varaždinske županije, dr. sc. Josipa Križanića, kao i potpredsjednike, Dragutina Kranjčeca i Željka Posavca, dali projektnu podršku novom vodstvu županije. Problematike zdravstva, školstva, gospodarstva i mobilnosti tiču se svih stanovnika Varaždinske županije, a u fokus stavljaju čovjeka te kao takve čine temelj naše suradnje. Izborom Križanića za predsjednika te Kranjčeca i Posavca za potpredsjednike Županijske skupštine, vjerujem kako je pred nama razdoblje otvorene komunikacije, razmjene ideja i stavova i uvažavanje svih relevantnih mišljenja radi općeg i kontinuiranog razvoja županije. U narednom periodu, zalagat ćemo se i dalje za reviziju poslovanja Županije, kao i svih usko vezanih ustanova i institucija radi utvrđivanja financijskog stanja i opterećenja istih. Nadamo se kako bivši župan nije novome u nasljeđe ostavio financijske dubioze, kako je to često slučaj, a sve kako bi smo mogli u narednom financijskom razdoblju Europske unije aplicirati što više projekata koji će ubrzati razvoj našeg gospodarstva i poboljšati standard stanovnika Varaždinske županije” rekao je u priopćenju HNS-ov Krunoslav Lukačić.

Na proteklim lokalnim izborima, koalicija okupljena oko Hrvatske narodne stranke osvojila je 4 mandata u Županijskoj skupštini, a izabrani županijski vijećnici su Krunoslav Lukačić, Mirko Korotaj, Zoran Kunić i Anita Rep.

SONY DSC

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  “Jezičac literature” uz dvije pjesnikinje Ivanku Blažević Kiš i Davorku Črnčec

  Na Međunarodni dan žena, u utorak 8. ožujka s početkom u 19 sati u kavani Stara vaga, na Trgu Matije Gupca u Varaždinu, Udruga Ritam misli organizira još jedan „Jezičac literature“. Dan žena će biti obilježen u društvu pjesnikinja - Ivanke Blažević Kiš iz Zagreba i Davorke Črnčec iz Ključa kod Novog Marofa. Govorit će se o položaju žena na književnoj sceni, o njihovim strahovima i željama, uspjesima i zamkama,a […]

  today05/03/2022 11