play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kumovi predstavili “Ženu čarobnu”

“Žena čarobna” novi je singl grupe Kumovi, čijim će se stihovima na svakom plesnom podiju odati počast pripadnicama ljepšeg spola koje svojom pojavom šire čaroliju. Grupa Kumovi iza sebe ima dugogodišnju tradiciju sviranja kako na svadbenim svečanostima, tako i na javnim događanjima i festivalima diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu, stoga posve zasluženo nose titulu “kumova dobre zabave”. Dosad su se javnosti predstavili dvama albumima: “Najbolje tek dolazi” “Isti je grad” u izdanju Croatia Recordsa.

Kumovi autorski surađuju s etabliranim glazbenicima poput Ivana Zaka, Mirka Šenkovskog Geronima, Faye, Denisa Dumančića, a pohvaliti se mogu i nastupima s Dalmatinom, Severinom, Jelenom Rozgom, Ivanom Zakom, Željkom Samardžićem i mnogim drugima.

Autorski hitovi “Isti je grad”, “Život si moj”, “Da mi život da”, “Vina i rakije” imaju više milijuna pregleda na Youtubeu i najbolja su potvrda kako su Kumovi sinonim za odličnu zabavu. Novi spot i singl “Žena čarobna” oda je ženskoj ljepoti te će se zasigurno naći na popisu želja budućih mladenaca. Autor teksta za pjesmu je Đurđa Habel, dok glazbu i aranžman potpisuje Toni Zadro. Za spot je zaslužan Siniša Grabež sa svojom ekipom.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dobiva li Varaždin novi Centralni operacijski blok?

  U Općoj bolnici Varaždin će bespovratnim EU novcem biti izgrađeno novo „srce bolnice“, novi objekt s najsuvremenijom medicinskom opremom koji će kao Centralni operacijski blok sadržavati osam modernih operacijskih dvorana, a u njemu će biti smješteni i Jedinica intenzivnog liječenja, središnja sterilizacija, RTG odjel, Odjel za transfuzijsku medicinu te Medicinsko-biokemijski laboratorij. Riječ je o projektu vrijednom 405.583.725,35 kuna. „Sa zahvalnošću i ponosom možemo potvrditi jučer objavljenu vijest u medijima da […]

  today01/04/2021 118

  0%