play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kumovi predstavili “Ženu čarobnu”

“Žena čarobna” novi je singl grupe Kumovi, čijim će se stihovima na svakom plesnom podiju odati počast pripadnicama ljepšeg spola koje svojom pojavom šire čaroliju. Grupa Kumovi iza sebe ima dugogodišnju tradiciju sviranja kako na svadbenim svečanostima, tako i na javnim događanjima i festivalima diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu, stoga posve zasluženo nose titulu “kumova dobre zabave”. Dosad su se javnosti predstavili dvama albumima: “Najbolje tek dolazi” “Isti je grad” u izdanju Croatia Recordsa.

Kumovi autorski surađuju s etabliranim glazbenicima poput Ivana Zaka, Mirka Šenkovskog Geronima, Faye, Denisa Dumančića, a pohvaliti se mogu i nastupima s Dalmatinom, Severinom, Jelenom Rozgom, Ivanom Zakom, Željkom Samardžićem i mnogim drugima.

Autorski hitovi “Isti je grad”, “Život si moj”, “Da mi život da”, “Vina i rakije” imaju više milijuna pregleda na Youtubeu i najbolja su potvrda kako su Kumovi sinonim za odličnu zabavu. Novi spot i singl “Žena čarobna” oda je ženskoj ljepoti te će se zasigurno naći na popisu želja budućih mladenaca. Autor teksta za pjesmu je Đurđa Habel, dok glazbu i aranžman potpisuje Toni Zadro. Za spot je zaslužan Siniša Grabež sa svojom ekipom.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Pokrenuta inicijativa za proširivanjem Hrvatskog husarskog zdruga

  U Županijskoj palači u Varaždinu održani je radni sastanak vodstva Hrvatskog husarskog zdruga, Husarske garde Varaždinske županije, Bjelovarskih graničara – Husara 1756. te Karlovačkih husara. Obzirom da se na sastanku raspravljalo o inicijativi za proširivanjem Hrvatskog husarskog zdruga te o prijemu novih članica,  sastanku su nazočili i predstavnici Kravat pukovnije te Pukovnije Orehovečki. Sve prisutne pozdravio je predsjednik Hrvatskog husarskog zdruga ujedno i predsjednik Husarske garde Varaždinske županije Mirko Kramberger […]

  today23/08/2023 26

  0%