play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Konačno završeno uređenje Ulice Rudolfa Horvata

Postavljanjem finog sloja asfalta konačno završavaju opsežni radovi na uređenju Ulice Rudolfa Horvata u Varaždinu. Kakva je kvaliteta izvedenih radova i hoće li radovi napokon, nakon osamdesetak dana biti završeni, osobno se uvjerio i gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj sa suradnicima.

U razgovoru s predstavnicima tvrtke Colas objašnjeno mu je da je do kašnjenja u izvođenju radova došlo zbog neplaniranih, naknadnih radova na uređenju komunalne infrastrukture, instalacija struje, plina i vodovoda. Građani tog dijela grada, koji su se i javno požalili na produljenje rokova, jučer su s gradonačelnikom podijelili zadovoljstvo što su radovi konačno gotovi, a ulica poprimila novi sjaj. Za uređenje te ulice dužine 450 metara iz proračuna je izdvojeno 950 tisuća kuna čemu treba pridodati i iznos PDV-a. Po završetku radova u toj ulici, radnici i strojevi Colasa bit će prebačeni na varaždinski aerodrom gdje počinju opsežni radovi na uređenju stajanke vrijedni nešto više od milijun kuna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Sedmo izdanje Kliker festivala od 10. lipnja u Varaždinu

  Od 10. do 19. lipnja varaždinske pozornice i ulice ugošćuju sedmo izdanje Kliker festivala – festivala pokreta i plesa, koji nam ove godine sprema prave poslastice i dovodi šarenu ekipu umjetnika i umjetnica iz Hrvatske, Italije, Austrije, Slovenije i Belgije, najavljeno je na konferenciji za medije u Gradskoj vijećnici. 9 dana, 8 predstava, 2 premijere, plesokaz, Klik klub simpozij, radionice, koncert, party i programi za velike, male, pa i one […]

  today07/06/2022 12