play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Klizalište u Lepoglavi radi do kraja siječnja

Zahvaljujući odličnom odazivu ljudi odlučeno je da klizalište u Lepoglavi ostane raditi sve do kraja mjeseca siječnja, što će zasigurno razveseliti one najmlađe – radno vrijeme je od 16:00 – 21:00 sati. Posebno raduje i vijest kako školarci imaju mogućnost besplatnog klizanja.

„Početkom tjedna uputili smo dopis ravnateljima u kojem nudimo besplatno klizanje svim osnovnim školama na području grada Lepoglave u jutarnjim satima u sklopu nastave. Škole su s oduševljenjem prihvatile prijedlog i od sada školarci mogu pokazati svoje vještine klizanja u sklopu nastave. Veseli nas puno klizalište i pozivam sve ljubitelje klizanja da iskoriste svaku minutu i uživaju do kraja siječnja“ – izjavio je direktor TKIC-a, Damjan Županić.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Završna konferencija projekta „Reci ne alkoholu i drogi“

  U posljednje dvije godine, ponajviše zbog cjelokupne situacije vezane uz COVID-19, intenzivirao se problem socijalne isključenosti i izolacije za osobe s invaliditetom što se negativno odrazilo i na njihovo psihičko zdravlje. Kako bi pomogli svojim članovima, Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina provelo je projekt „Reci ne alkoholu i drogi“, financiranog od strane Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“. Njome su osobama s […]

  today08/12/2022 22

  0%