play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

”Kauboji” ponovno u Varaždinu

Varaždin će 28. i 29. travnja ponovno biti domaćin najboljim hrvatskim rukometašima koji će u Areni na Dravi odigrati dvije utakmice EHF EURO kupa protiv reprezentacije Slovačke. Potvrđeno je to u razgovoru gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka i direktora marketinga i organizatora velikih rukometnih natjecanja u Hrvatskom rukometnom savezu Silvija Njirića. Na sastanku u Gradskoj vijećnici, kojem su prisustvovali i pročelnik Dražen Cesar te suradnici Marinko Šipuš i Željko Kušter, istaknuto je kako je Varaždin zaslužio biti domaćinom najboljih rukometašima i pokrovitelj utakmice jer se već nekoliko puta potvrdio kao odličan domaćin hrvatskoj reprezentaciji te organizator najjačih europskih i svjetskih rukometnih natjecanja.

Upravo zbog tih svojih kvaliteta, Varaždin je ponovo istaknut kao potencijalni domaćin M19 EHF EURO – Europskog rukometnog prvenstva za igrače do 19 godina. Otvoreni su razgovori o tome da Varaždin bude organizator jednog dijela natjecanja koje će od 12. do 22. kolovoza okupiti 16 najboljih mladih reprezentacija Europe. Hrvatski rukometni savez vidi u Gradu Varaždinu dokazanog prijatelja sporta i suradnika koji može biti oslonac u organizaciji velikih sportskih natjecanja. Ukoliko se razgovori i dogovori uspješno okončaju, Varaždin bi također bio mjesto odigravanja finala tog prestižnog natjecanja.

Za sada još nije poznato hoće li epidemiološka situacija vezana uz koronavirus omogućiti da se utakmice igraju pred gledateljima. Najave ovih natjecanja potvrdile su još jednom da Varaždin, kao grad bogate sportske tradicije, zauzima vrlo istaknuto mjesto na sportskoj karti Europe s punim povjerenjem u njegove organizacijske sposobnosti.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Potpisan Ugovor o izvođenju radova na građevinskoj sanaciji zgrade upravitelja kompleksa dvorca Šaulovec

  U Županijskoj palači u Varaždinu potpisani je Ugovor o izvođenju radova na građevinskoj sanaciji zgrade upravitelja kompleksa dvorca Šaulovec . Ugovor su potpisali župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i Zvjezdana Erceg, direktorica tvrtke Core upravljanje. Tako radovi predviđeni ugovorom podrazumijevaju generalnu obnovu objekta odnosno izvođenje građevinsko – obrtničkih radova (statička sanacija, sanacija pokrova i limarije, zamjena stolarije itd.), toplinske i hidroizolacije zgrade, instalaciju vodovoda i kanalizacije, ugradnju sanitarija, elektroinstalacije jake […]

  today13/12/2023 15

  0%