play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kakav fantastičan kraj za novi početak Glazbene škole u Varaždinu

U utorak, 27. prosinca 2022. održano je svečano uručivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Dogradnja i energetska obnova Glazbene škole u Varaždinu“. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije će sukladno ugovoru dodijeliti Glazbenoj školi u Varaždinu 252.541,43€ za izradu projektno – tehničke dokumentacije za dogradnju i energetsku obnovu Škole. Projekt će rezultirati dokumentacijom kojom bi se raspoloživ prostor dogradio za cca. 3.880m2 čime bi se ukupan raspoloživ prostor Škole povećao na ukupno 6.690m2 – što predstavlja povećanje od 58% prostornih kapaciteta Glazbene škole u Varaždinu. Važno je naglasiti da će energetska obnova postojećih prostorija Škole obuhvaćati povećanje energetske učinkovitosti koja će direktno utjecati na unaprijeđenje mikroklime što će nadasve doprinijeti povećanju kvalitete nastavnog procesa.

Ministrica Nataša Tramišak svečano je uručila Ugovor ravnatelju Davoru Matačiću u prisustvu predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, a svečanosti je prisustvovao i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak. Potpora Varaždinske županije u realizaciji ovog projekta bit će neprocjenjiva, a Glazbena škola u Varaždinu se u ovoj svečanoj prilici zahvaljuje svima koji su intenzivno radili na procesima radionica, participativnom planiranju te izradi izuzetno opsežne natječajne dokumentacije.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Što donosi ovogodišnje Ljeto u Varaždinu

  Preko 100 različitih programa za sve uzraste bit će održano u sklopu ovogodišnje manifestacije „Ljeto u Varaždinu“. Kako je rečeno na press konferenciji u palači Sermage, ljetna zbivanja održavat će se na nekoliko lokacija: Vili Bedeković, dvorištu palače Sermage, Trgu Miljenka Stančića,  Kapucinskom trgu, dvorištu Centra za mlade, Kazališnom trgu. Program Ljeta u Varaždinu predstavila je Jelena Toth,  direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Varaždina te brojni partneri koji sudjeluju […]

  today09/06/2021 72

  0%