play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Kakav fantastičan kraj za novi početak Glazbene škole u Varaždinu

U utorak, 27. prosinca 2022. održano je svečano uručivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Dogradnja i energetska obnova Glazbene škole u Varaždinu“. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije će sukladno ugovoru dodijeliti Glazbenoj školi u Varaždinu 252.541,43€ za izradu projektno – tehničke dokumentacije za dogradnju i energetsku obnovu Škole. Projekt će rezultirati dokumentacijom kojom bi se raspoloživ prostor dogradio za cca. 3.880m2 čime bi se ukupan raspoloživ prostor Škole povećao na ukupno 6.690m2 – što predstavlja povećanje od 58% prostornih kapaciteta Glazbene škole u Varaždinu. Važno je naglasiti da će energetska obnova postojećih prostorija Škole obuhvaćati povećanje energetske učinkovitosti koja će direktno utjecati na unaprijeđenje mikroklime što će nadasve doprinijeti povećanju kvalitete nastavnog procesa.

Ministrica Nataša Tramišak svečano je uručila Ugovor ravnatelju Davoru Matačiću u prisustvu predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, a svečanosti je prisustvovao i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak. Potpora Varaždinske županije u realizaciji ovog projekta bit će neprocjenjiva, a Glazbena škola u Varaždinu se u ovoj svečanoj prilici zahvaljuje svima koji su intenzivno radili na procesima radionica, participativnom planiranju te izradi izuzetno opsežne natječajne dokumentacije.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Klenovniku održano 24. gradsko natjecanje ekipa prve pomoći mladeži Hrvatskog Crvenog križa

  U subotu 04.ožujka 2023. godine u osnovnoj školi grofa Janka Draškovića Klenovnik održano je 24. gradsko natjecanje ekipa prve pomoći Hrvatskog Crvenog križa. Na natjecanju u kategoriji podmladak su sudjelovale škole: Osnovna škola grofa Janka Draškovića Klenovnik, Osnovna škola Ante Starčevića Lepoglava, Osnovna škola Franje Serta Bednja, Osnovna škola Gustav Krklec Maruševec i Područna škola Druškovec. U kategoriji mladi sudjelovala je Srednja škola Maruševec sa dvije ekipe. U kategoriji podmladak, […]

  today06/03/2023 39

  0%