play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Javni poziv umirovljenicima za jednodnevni izlet na more

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za iskazivanje interesa za jednodnevni izlet na more s plaćenim ručkom u Selce za umirovljenike uz financijsku pomoć Grada Varaždina.

Izlet koji će se održati 5. rujna 2023. godine je besplatan za umirovljenike, a pravo prijave na Javni poziv imaju umirovljenici s prebivalištem na području Grada Varaždina i mjesečnim mirovinskim primanjima do 4.000 kuna/531 eura za mjesec svibanj.

Javni poziv objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina na poveznici https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-jednodnevni-izlet-selce-10568/.

Prijave za Javni poziv prijavitelji podnose od 18. srpnja do 14. kolovoza 2023. godine do 10 sati.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb, Franjevački trg 5 – Palača Patačić ili na e-mail: socijalna.skrb@varazdin.hr.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  U Varaždinskoj županiji 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom

  U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 199 osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su i dalje tri pacijenta s težom kliničkom slikom. Oporavilo se sedam osoba i broj aktivnih slučajeva je 43. Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana organizira danas, 18. kolovoza, u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu do 14 sati. Predviđeno je cijepljenje […]

  today18/08/2021 41

  0%