play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Jana Koščak dijelila medalje na kvalifikacijama Erste Plave Lige

Stadion Sloboda u Varaždinu, 22. svibnja bio je domaćin kvalifikacija za Erste Plavu ligu 2024, za koju su se natjecali učenici osnovnih škola iz Varaždinske županije i okolice. Sudjelovalo je 187 djece od 1. do 6. razreda, a po dvoje najboljih iz svake discipline i kategorije plasiralo se na finalno natjecanje, koje će se održati 7. rujna u Zagrebu u sklopu memorijala Boris Hanžeković.

Nenad Pavliček iz Atletskog kluba Sloboda, koordinator Erste Plave lige za Varaždin, izrazio je zadovoljstvo organizacijom i atmosferom na stadionu.
Ozračje na stadionu je bilo odlično i djeca su se jako veselila što se mogu natjecati. Imali smo očekivani broj sudionika s obzirom na to da i Čakovec organizira kvalifikacije Erste Plave lige u našoj neposrednoj blizini. Radimo na većoj animaciji osnovnih škola na našem prostoru, u čemu nam puno pomaže to što djeca međusobno pričaju o ovom natjecanju i podižu zanimanje za njega. Naročito nam dobru reklamu rade prošlogodišnji finalisti, koji su oduševljeni svime što su doživjeli u Zagrebu i cijelim programom koji im je tamo priređen.

Posebnom ozračju na natjecanju pridonijela je i Jana Koščak, mediteranska prvakinja i ambasadorica Erste Plave lige. Koščak je dijelila medalje, potpisivala autograme, podučavala djecu kako se baca kugla.
Da, Jana je kao i lani dijelila medalje i autograme te razgovarala sa svima na stadionu. Mogu reći da je svoju ulogu ambasadorice jako dobro odradila – zaključuje Pavliček.

Jana Koščak trenira u atletskom klubu Sloboda, a sva djeca iz Varaždina i okolice koja žele trenirati atletiku mogu ostvariti besplatan probni period u trajanju od mjesec dana u AK Sloboda Varaždin preko platforme MVPiz.com.

Kvalifikacije Erste Plave lige 2024 nastavljaju se u Zagrebu, u srijedu 29. svibnja, gdje će se ponovno okupiti talentirani mladi sportaši s ciljem plasiranja na finalno natjecanje u rujnu.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Sport

  Održana je redovna godišnja Skupština Atletskog kluba Sloboda

  Održana je redovna godišnja Skupština Atletskog kluba Sloboda. Na Skupštini su jednoglasno prihvaćena izvješća predsjednika kluba Stjepana Smernjaka, financijska izvješća za 2022., izvješće Nadzornog odbora, izvješće Stegovne komisije te izvješće glavnog trenera Damira Pascuttinija. Predsjednik i vodstvo kluba 2022. godinu istaknuli su kao najuspješniju godinu u 90 godišnjoj povijesti Kluba. Istaknimo kako je Ak Sloboda 3. klub u Hrvatskoj prema uspješnosti sa 34 naslova prvaka Hrvatske. Također, atletičari kluba predstavljali […]

  today27/03/2023 87

  0%