play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izložba “Subotnji zagrljaj” Snježane Novotny

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof u petak, 2. srpnja organizira otvorenje prve samostalne izložbe slika “Subotnji zagrljaj” Snježane Novotny iz Gornjeg Kneginca. Otvorenje izložbe održat će se s početkom u 18 sati u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“.

 

Snježana Novotny, magistra ekonomije, tajnica Likovne udruge Kula Kneginec, rođena je u Varaždinu, odrasla u Ivancu. Pohađala poslovnu ekonomiju u Čakovcu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te na Ekonomskom fakultetu u Osijeku i specijalistički studij javne uprave na Pravnom fakultetu u Osijeku. Želja sa dodatnim učenjem vodi do nastavljanja educiranja u području umjetnosti u Artelje sekciji Likovnog udruženja Čakovec. 2020. godine je rad „Transformacija“ odabran od strane žirija za izložbu na Zrinski art festival u Čakovcu u palači Scheier. Također su njena dva rada odabrana za izložbu u lipnju ove godine u sklopu Art forest festivala u Nedelišću. Sudjeluje u brojnim likovnim kolonijama i zajedničkim izložbama. Živi u Gornjem Knegincu.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Novom Marofu otvorena Izložba radova zaposlenika bolnice

  Kreativno umijeće djelatnika Službe za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof ponovno je pokazalo svu svoju draž u dvorcu Erdödy kada je otvorena druga po redu izložba njihovih radova. Na predanom radu medicinskim sestrama, ali i svom zdravstvenom osoblju, prilikom otvaranja izložbe u Novom Marofu zahvalio se ravnatelj bolnice Damir Poljak ističući kako unatoč izazovnom i teškom poslu one i dalje s vedrinom i optimizmom gledaju na svijet oko […]

  today07/05/2024 12

  0%