play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izlagači, ugostitelji, umjetnici i kreativci prijavite se za sudjelovanje na 26. Špancirfestu!

Pripreme za ovogodišnje 26. izdanje Špancirfesta, koje će biti održano od 23. kolovoza do 1. rujna, u sve su ozbiljnijoj fazi. Turistička zajednica grada Varaždina objavila je natječaje kojima poziva izlagače, ugostitelje, umjetnike i druge kreativce na sudjelovanje na najraznovrsnijem i najpopularnijem uličnom festivalu u Hrvatskoj. Raspisan je Poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora, Natječaj za zakup lokacija za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, te natječaji za sudjelovanje u Kreativnici u Uskoj ulici i Ulici umjetnika u Školskoj ulici. Također, u tijeku je i Natječaj za umjetničkog voditelja i producenta Parka kreative koji prostor iza varaždinske katedrale pretvara u mjesto dječje kreativnosti i usvajanja novih vještina.

Sudjelovanje na Špancirfestu, koji je prošle godine privukao rekordnih 330 tisuća posjetitelja, izvrsna je prilika za promociju proizvoda i usluga, a osim vidljivosti, izlagačima, ugostiteljima, umjetnicima i kreativcima daje i priliku za uspostavu novih poslovnih kontakata i širenje mreže suradnje.

Svi detalji poziva i natječaja kao i obrasci za prijavu objavljeni su na službenoj internetskoj stranici Špancirfesta  www.spancirfest.com.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  OPROŠTAJ Zoran Vukelić: Bilo mi je predivno, Varteks me ‘ima’ za cijeli život

  U svojem drugom boravku u Varaždinu, Zoran Vukelić je potrajao godinu dana. Na kraju sezone se zahvalio klupskoj upravi i oprostio od Bumbara. Razlaz je stigao u zajedničkom dogovoru, ali u prvom redu treneru su bila naporna svakodnevna putovanja. Iako ima i redovan posao, nakon kojeg se svaki dan vozio na treninge, nije propustio praktički ni jedan trening. I nakupilo se dosta umora te je trener poželio mali 'time out', […]

  today19/06/2024 28

  0%