play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izabran novi predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Varaždinu Lovro Lukavečki

Na sjednici kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Varaždina izabran je novi predsjednik – Lovro Lukavečki. Lovro Lukavečki je ujedno predsjednik Foruma mladih SDP Varaždin i najmlađi vijećnik u Gradskom vijeću koji je već u ovom kratkom razdoblju pokrenuo niz inicijativa i pokazao velik entuzijazam.

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković iskazao je zadovoljstvo odlukom kluba vijećnika i istaknuo kako je to još jedna potvrda jasnog smjera SDP-a u Varaždinu: „Naš smjer je od početka jasan, ne želimo gledati na mlade isključivo kao budućnost, već primarno kao sadašnjost. Mladima danas treba dati priliku kako bi zajedno s nama gradili bolje sutra. SDP je prvi izašao s konkretnim politikama za mlade koje sada u suradnji s partnerima ostvarujemo u Varaždinu.”

Marković je još jednom čestitaoLukavečkom i pružio mu apsolutnu podršku u vođenju kluba vijećnika.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Prihvaćen proračun Grada Varaždina za 2022. godinu

  U petak se u Velikoj koncertnoj dvorani održala 7. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina na kojoj je nazočilo 19 vijećnika. Izostanak je opravdao vijećnik Davor Patafta. Na samom početku sjednice, nakon podnošenja izvješća Mandatne komisije nova vijećnica Gradskog vijeća Lidija Mačer (SDP), koja je zamijenila dosadašnjeg člana Brunu Istera (SDP), položila je svečanu prisegu pred prisutnim članovima vijeća. Pitanja na Aktualnom satu postavili su Hrvoje Petrić, Damir Laljek, Silvija Cupar, […]

  today11/12/2021 58

  0%