play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Izabran je novi direktor Tehnološkog parka

Nakon provedenog javnog natječaja i postupka izbora najboljeg kandidata za člana Uprave – direktora TD Tehnološki park Varaždin, kojeg su proveli ovlašteni predstavnici članova Skupštine TD Tehnološki park Varaždin gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj, dekanica Fakulteta organizacije i informatike izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Redžep i rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković, Skupština TD Tehnološki park Varaždin jednoglasno je donijela Odluku o imenovanju novog direktora društva Vedrana Bubala kojem četverogodišnji mandat počinje teći od 1. kolovoza 2022. godine.

Novog direktora u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina primio je gradonačelnik Neven Bosilj, a prijemu je nazočio i predsjednik Nadzornog odbora Tehnološkog parka Ivan Novak.

Vedran Bubalo, rođen 1978. godine, diplomirani je inženjer te sveučilišni specijalist informatičkog menadžmenta. Dosadašnje dugogodišnje radno iskustvo gradio je na brojnim rukovodećim i konzultantskim pozicijama gdje je bio odgovoran za upravljanje projektima, strategijama razvoja proizvoda i usluga, a priprema i provođenje EU projekata su mu jedna od specijalnosti. Svoj interes pronalazi u tehničkim inovacijama, Cloud uslugama, GIS, WEB tehnologijama.

Gradonačelnik Neven Bosilj ističe da su očekivanja od novog direktora velika i kako vjeruje da će Vedran Bubalo svojim angažmanom ispuniti ciljeve za naredno razdoblje. „Tehnološki park mora početi ispunjavati svoju svrhu u punom smislu. On mora biti samoodrživ, kvalitetnije surađivati s ostalim institucijama, razvijati projekte, biti odskočna daska i podrška startupima te privremeno rješenje, a ne zgrada koje iznajmljuje poslovne prostore. Također, želio bih da funkcionira kao zajednica u kojoj startupi potiču i motiviraju jedni druge. Dobri međuljudski odnosi su imperativ. Plan je daljnje širenje cijelog objekta i pred direktorom je veliki izazov. Drago mi je što smo usuglasili mišljenja prilikom odabira kandidata i očekujem dobru suradnju.“ – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Vedran Bubalo izrazio je zadovoljstvo što je Skupština prepoznala njegov program rada i viziju razvoja Tehnološkog parka. „Analiza poslovnih rezultata i financijskih obveza te osiguranje dugoročne održivosti poslovanja Tehnološkog parka su prioriteti kojima ću se u startu posvetiti. Kroz suradnju sa znanstvenom zajednicom, institucijama i lokalnim medijima, želimo približiti strateške ciljeve TPV-a široj javnosti, u svrhu poticanja inovacija i poduzetništva u gradu Varaždinu i okolici. Cilj je postaviti tvrtku kao vodeći poduzetnički kampus u Hrvatskoj. Tehnološki park ima veliku perspektivu i siguran sam da će u narednom razdoblju biti prepoznat kao pouzdan partner koji doprinosi razvoju inovativnog i konkurentnog poduzetništva.“ – rekao je novi direktor Vedran Bubalo.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općini Trnovec Bartolovečki ponovo petica za proračunsku transparentnost

  Općina Trnovec Bartolovečki ponovo je među „odlikašima“ što se tiče proračunske transparentnosti. Naime, Institut za javne financije objavio je analizu proračunske transparentnosti županija, gradova i općina za razdoblje od studenog 2020. do travnja 2021. godine, a Općina Trnovec Bartolovečki je među 16 općina u Varaždinskoj županiji koje su ocijenjene najvišom ocjenom, peticom. Proračunska transparentnost podrazumijeva uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive proračunske informacije, ističu iz Instituta. Na temelju njih […]

  today08/07/2021 22

  0%