play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Istekle dokumente već sada zamijenite novima

S obzirom na najave o skorom proglašenju kraja pandemije COVID-a 19, s ciljem izbjegavanja nepotrebnih gužvi na šalterima za izdavanje osobnih iskaznica, vozačkih dozvola, putovnica i oružanih listova, iz Policijske uprave varaždinske obavještavaju građane kojima su istekli dokumenti za vrijeme COVID-a 19 da na vrijeme pristupe u Odjel za upravne poslove, kao i policijske postaje Ivanec, Novi Marof i Ludbreg i zamjene svoje dokumente.

Podsjetimo, izmjenama Zakona o osobnoj iskaznici, Zakona o putnim ispravama hrvatskih državljana, Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana u travnju 2020., osobne iskaznice, vozačke dozvole, putovnice i oružni listovi čiji je rok važenja isticao za vrijeme pandemije proglašeni su važećima najdulje 30 dana od dana proglašenja prestanka pandemije. Drugim riječima, kada se u RH proglasi kraj pandemije COVID-a 19, građani će istekle isprave morati zamijeniti novima u roku od 30 dana.

Iz PU varaždinske podsjećaju građane da u Odjelu za upravne poslove na adresi Augusta Cesarca 18, Varaždin, termin mogu dobiti putem aplikacije redomat.mup.hr i izbjeći nepotrebno čekanje na red, dok za izradu dokumenta u policijskim postajama Ivanec, Novi Marof i Ludbreg trebaju doći osobno. Izradu dokumenta nije moguće platiti gotovinom već karticom na POS uređajima ili uplatnicom na FINI ili banci.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Koalicija HDZ-HSLS-HSU podržat će prijedlog proračuna Varaždinske županije

  Klub vijećnika u Skupštini Varaždinske županije HDZ-HSLS-HSU podržat će na sutrašnjoj sjednici prijedlog proračuna, budući da se radi o najvećem iznosu dosad, od čega će se najveći dio izdvojiti za ulaganje u budućnost županije, odnosno u obrazovanje, što je i realizacija programa HDZ-a. Potvrdio je to na konferenciji za novinare predsjednik Kluba vijećnika Goran Kaniški te predsjednice županijskih organizacija HSLS-a i HSU-a, koalicijskih partnera HDZ-a, Dragica Ratković i Jadranka Bahlen. […]

  today29/11/2021 68

  0%