play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Instalacija za slijepe i slabovidne osobe ispred Starog grada u Varaždinu

Ispred najposjećenije varaždinske turističke znamenitosti, utvrde Stari grad, postavljena je instalacija – brončana maketa koja će slijepim i slabovidnim osobama omogućiti doživljaj ljepote i monumentalnosti tog prepoznatljivog simbola Varaždina.

Svojim vrijednim radom postavljanje instalacije omogućili su članovi Lions kluba Varaždin o čemu su govorili predsjednik Miroslav Sardelić i nova predsjednica Maja Šmic koja će uskoro preuzeti tu dužnost. Kako je naglasila u varaždinski Lions klub pristigla je humanitarna snaga mlađih ljudi koji su željni i voljni pomoći u realizaciji brojnih ovakvih projekata. Direktorica ureda Turističke zajednice Grada Varaždina zahvalila se članovima Lions kluba koji su omogućili postavljanje instalacije i time povećali atraktivnost ove turističke točke. Iznijela je i pohvalni podatak da je u lipnju za čak 320 posto povećan broj dolazaka gostiju u Varaždin. Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković zahvalio se članovima Lions kluba koji su , kako je rekao, na svojim leđima iznijeli ideju i realizaciju ove prekrasne instalacije, kulise Varaždina koju moramo i dalje čuvati i uređivati. – zahvalio se Marković pozvavši sugrađane da paze na gradsku imovinu a svaku vrstu eventualnog vandalizma prijave.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Novom Marofu isplaćene naknade za 18 novorođenih beba

  Grad Novi Marof i u ovoj godini nastavlja s isplatom naknada za novorođenčad. U prosincu 2021. i u siječnju 2022. godine ukupno je rođeno 18 beba za koje je Grad iz svog proračuna izdvojio 32.000 kuna. Da Grad Novi Marof brine o svojim stanovnicima od najmanjih nogu potvrdio je i gradonačelnik Siniša Jenkač naglasivši kako će ove naknade i dalje isplaćivati. „Naravno da ovim naknadama želimo potaknuti rađanje što više […]

  today09/02/2022 59

  0%