play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HNS tradicionalno čestitao Uskrs podjelom ribica građanima na Veliki petak

Članice i Članovi HNS Varaždinske županije i grada Varaždina, uz Žensku inicijativu i Mlade HNS-a, već tradicionalno na Veliki petak organiziraju podjelu ribica za građane na Gradskoj tržnici u Varaždinu.

Mirne i blagoslovljene blagdane građanima je poželio novi predsjednik Županijske organizacije HNS-a Krunoslav Lukačić. „I ove godine, povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, za naše sugrađane organizirali smo besplatnu podjelu ribica i tako nastavili tradiciju i u ovim izazovnim vremenima.” – rekao je Lukačić.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Podružnice grada Varaždina Igor Klopotan. „Tradicionalni susret s građanima uoči Uskrsa bila je prilika da im zaželimo sretne blagdane u obiteljskom krugu.” – kazao je Klopotan.

HNS želi sretan Uskrs građankama i građanima Varaždinske županije!

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Grad Novi Marof u suradnji s Općinom Breznički Hum podiže čitalačku kulturu

  Kako bi se podigla čitalačka kultura i osigurala veća dostupnost usluga knjižnice, u Gradu Novom Marofu počinje važan projekt kojim će Gradska knjižnica i čitaonica stizati na kućni prag građana. Riječ je o projektu „Čitanje na kotačima”, a u ponedjeljak je potpisan ugovor o suradnji s tvrtkom Autobus d.o.o. koja će u sklopu projekta nabaviti kombi vozilo u kojem će se nalaziti knjižnica u malom. Ugovor su potpisali ravnateljica Gradske […]

  today24/10/2022 39

  0%