play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

HNS tradicionalno čestitao Uskrs podjelom ribica građanima na Veliki petak

Članice i Članovi HNS Varaždinske županije i grada Varaždina, uz Žensku inicijativu i Mlade HNS-a, već tradicionalno na Veliki petak organiziraju podjelu ribica za građane na Gradskoj tržnici u Varaždinu.

Mirne i blagoslovljene blagdane građanima je poželio novi predsjednik Županijske organizacije HNS-a Krunoslav Lukačić. „I ove godine, povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, za naše sugrađane organizirali smo besplatnu podjelu ribica i tako nastavili tradiciju i u ovim izazovnim vremenima.” – rekao je Lukačić.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Podružnice grada Varaždina Igor Klopotan. „Tradicionalni susret s građanima uoči Uskrsa bila je prilika da im zaželimo sretne blagdane u obiteljskom krugu.” – kazao je Klopotan.

HNS želi sretan Uskrs građankama i građanima Varaždinske županije!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Edukacijske radionice uz izložbu Erik/a – vunasti nosorog

  Tijekom održavanja Špancirfesta Gradski muzej Varaždin u palači Herzer od 23. do 27. kolovoza svaki dan od 10.00 do 11.30 sati organizira edukacijske radionice za djecu uz izložbu "Erik/a – vunasti nosorog“, kojima će se najmlađa publika imati prilike upoznati s čarima arheologije i paleontologije. Radionica „Erikologija“ održava se dnevno od 23. do 26. kolovoza, a namijenjena je djeci u dobi od 6 do 10 godina. Na toj radionici, koju […]

  today18/08/2021 48