play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradska organizacija NS Reformisti Lepoglava održala izbornu skupštinu

U prostorijama TKIC-a u Lepoglavi održana je izborna skupština Gradske organizacije Reformista Lepoglava na kojoj su bili prisutni predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI Radimir Čačić, saborska zastupnica, potpredsjednica stranke i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević. Izabran je novi predsjednik Gradske organizacije Reformista Lepoglava Vjeran Ježek, potpredsjednici Jelena Zidar i Kruno Ježek te osam članova Potpredsjedništva i tri člana Nadzornog odbora.

Reformisti pozivaju sve simpatizere NS-Reformisti Lepoglava da se aktivno uključe u programe koji su već prepoznati i na Gradskom vijeću. Zalagat ćemo se ubuduće za daljnji razvoj grada Lepoglave i njezinih građana u socijalnom, ekonomskom i kulturološkom kontekstu.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Sport

  Na 45. sjednici Skupštine Zajednice sportskih udruga usvojeni prijedlozi raspodjele sredstava za 2023. godinu

  Na 45. sjednici Skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina usvojeni su  prijedlozi raspodjele sredstava iz Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2023. godinu. Između ostalog, doneseni su prijedlozi za nagrađivanje vrhunski kategoriziranih sportaša, kao i perspektivnih sportaša. Donijet je prijedlog za financiranje sportske škole u svrhu poticanja i promicanja sporta, zatim prijedlog za sufinanciranje sportskih udruga te prijedlog o sredstvima za sportske aktivnosti osoba sa teškoćama u razvoju […]

  today03/07/2023 63

  0%