play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradska organizacija NS Reformisti Lepoglava održala izbornu skupštinu

U prostorijama TKIC-a u Lepoglavi održana je izborna skupština Gradske organizacije Reformista Lepoglava na kojoj su bili prisutni predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI Radimir Čačić, saborska zastupnica, potpredsjednica stranke i predsjednica Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Natalija Martinčević. Izabran je novi predsjednik Gradske organizacije Reformista Lepoglava Vjeran Ježek, potpredsjednici Jelena Zidar i Kruno Ježek te osam članova Potpredsjedništva i tri člana Nadzornog odbora.

Reformisti pozivaju sve simpatizere NS-Reformisti Lepoglava da se aktivno uključe u programe koji su već prepoznati i na Gradskom vijeću. Zalagat ćemo se ubuduće za daljnji razvoj grada Lepoglave i njezinih građana u socijalnom, ekonomskom i kulturološkom kontekstu.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Zbor Stellarium iz Cestice proslavio 5 godina rada

  Na inicijativu prof. Gordane Kos Kolar, na jesen 2016. godine u sklopu KUD-a općine Cestica osnovan je Ženski pjevački zbor Stellarium. Tijekom petogodišnje povijesti zbor je nastupao diljem Varaždinske županije i Republike Hrvatske, a gostovao je i u inozemstvu. U cilju promicanja tradicije, zbornog pjevanja i očuvanja kulturno povijesne baštine kraja, u organizaciji KUD-a i rukovodstva zbora, organiziraju se prigodni koncerti, a uz godišnjicu formiranja zbora početkom studenoga članice Zbora […]

  today09/11/2021 72

  0%