play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Varaždina na konferenciji o pametnim rješenjima u gradovima

Inovacijama do održivih gradova“ naziv je panel rasprave koja je održana u srijedu 6. travnja 2022. godine na početku 8. konferencije Smart Cities“ na zagrebačkom velesajmu. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj je zajedno s gradonačelnicima Rijeke, Karlovca i Zaprešića uz moderatora Vanju Figenwalda raspravljalo o Kvalitetnom upravljanju gradovima na temelju održivih strategija, odgovornosti, transparentnosti, sudjelovanje građana, smanjenje emisije štetnih plinova. Bilo je riječi i o energetskoj učinkovitosti, gospodarenju otpadom, pametnim rješenjima mobilnosti i digitalizacija gradova ključnim čimbenicima za osiguranje održivog napretka.

Organizator konferencije“Pametnim rješenjima do održivog grada“ je medijska kuća LIDER. Organizatori su uspjeli okupiti veći broj gradonačelnika i načelnika općina te stranih i domaćih predavača koji predstavljaju pametna rješenja gradova koja funkcioniraju u praksi. Na početku konferencije sudionike je pozdravio Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Cestica osigurala preko 12 milijuna 500 tisuća kuna bespovratnih sredstava

  Nastavno na odluku o donošenju bespovratnih sredstava, koju je protekli tjedan dobila Općina Cestica za najbolje ocijenjen projektni prijedlog „Jer srce prepoznaje najbolje“, prijavljenog na javni poziv „Promocija zdravlja i prevencija bolesti- faza 2“, gdje je povučeno preko 430.000,00 kuna bespovratnih sredstava, dana 23.03.2022. Općina Cestica potpisala je ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za dva projekta: Rekonstrukcija Dječjeg vrtića – Cestica i rekonstrukcija postojeće građevine javne i društeve namjene – […]

  today24/03/2022 40

  0%