play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Varaždina na konferenciji o pametnim rješenjima u gradovima

Inovacijama do održivih gradova“ naziv je panel rasprave koja je održana u srijedu 6. travnja 2022. godine na početku 8. konferencije Smart Cities“ na zagrebačkom velesajmu. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj je zajedno s gradonačelnicima Rijeke, Karlovca i Zaprešića uz moderatora Vanju Figenwalda raspravljalo o Kvalitetnom upravljanju gradovima na temelju održivih strategija, odgovornosti, transparentnosti, sudjelovanje građana, smanjenje emisije štetnih plinova. Bilo je riječi i o energetskoj učinkovitosti, gospodarenju otpadom, pametnim rješenjima mobilnosti i digitalizacija gradova ključnim čimbenicima za osiguranje održivog napretka.

Organizator konferencije“Pametnim rješenjima do održivog grada“ je medijska kuća LIDER. Organizatori su uspjeli okupiti veći broj gradonačelnika i načelnika općina te stranih i domaćih predavača koji predstavljaju pametna rješenja gradova koja funkcioniraju u praksi. Na početku konferencije sudionike je pozdravio Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Velika nagrada za Centar Tomislav Špoljar

    Još krajem studenog je u Osijeku održana finalna dodjela nagrada projekta Europski tjedan sporta. #BeCROactive nagrada, koju Ministarstvo turizma i sporta uz sufinanciranje Europske unije dodjeljuje u sklopu Europskog tjedna sporta. U kategorijama Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto i Međugeneracijska uključenost nagrade dobivaju oni koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti. U konkurenciji svih škola iz Hrvatske Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar proglašen pobjednikom u kategoriji Obrazovanje. […]

  today11/12/2023 60

  0%