play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Varaždina na konferenciji o pametnim rješenjima u gradovima

Inovacijama do održivih gradova“ naziv je panel rasprave koja je održana u srijedu 6. travnja 2022. godine na početku 8. konferencije Smart Cities“ na zagrebačkom velesajmu. Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj je zajedno s gradonačelnicima Rijeke, Karlovca i Zaprešića uz moderatora Vanju Figenwalda raspravljalo o Kvalitetnom upravljanju gradovima na temelju održivih strategija, odgovornosti, transparentnosti, sudjelovanje građana, smanjenje emisije štetnih plinova. Bilo je riječi i o energetskoj učinkovitosti, gospodarenju otpadom, pametnim rješenjima mobilnosti i digitalizacija gradova ključnim čimbenicima za osiguranje održivog napretka.

Organizator konferencije“Pametnim rješenjima do održivog grada“ je medijska kuća LIDER. Organizatori su uspjeli okupiti veći broj gradonačelnika i načelnika općina te stranih i domaćih predavača koji predstavljaju pametna rješenja gradova koja funkcioniraju u praksi. Na početku konferencije sudionike je pozdravio Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  “Put emocija” i ove godine u Domu za starije i nemoćne u Varaždinu

  U Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin održan je glazbeno poetski program pod nazivom Put emocija u organizaciji udruge Ritam misli iz Varaždina. Udruga Ritam misli od 2018. godine okuplja glazbenike i pjesnike iz Hrvatske i Slovenije u programu Put emocija koji se izvodi kao znak pažnje i ljubavi prema korisnicima Doma. I ove, 2023. godine pjesnici i glazbenici su svojom poezijom riječi i zvuka obogatili jedno poslijepodne korisnicima […]

  today08/03/2023 5

  0%