play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Neven Bosilj na prijemu u veleposlanstvu Republike Turske

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u ponedjeljak je na poziv veleposlanika Republike Turske Nj. E. Yavuza Selima Kirana i ravnatelja Kulturnog centra Yunus Emre Instituta u Zagrebu Fuata Korkmaza, posjetio Institut i Veleposlanstvo Republike Turske u Zagrebu. Prijemu je prisustvovao i ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin Raymond Rojnik.

Glavne teme susreta bile su kulturna suradnja, gospodarska suradnja i investicije u tehnološkom i turističkom sektoru, razvoj turizma i industrije.  U zajedničkoj organizaciji Grada Varaždina i Veleposlanstva Republike Turske, u Varaždinu će se u svibnju održati veliki kulturni događaj povodom obilježavanja stote obljetnice Republike Turske. Na varaždinskom Korzu bit će organiziran zajednički koncert Simfonijskog orkestra Univerziteta Istanbul i Glazbene škole Varaždin. Veleposlanik, koji je do dolaska u Hrvatsku bio zamjenik ministra vanjskih poslova Republike Turske, izrazio je iznimno zadovoljstvo zbog dobre i prijateljske suradnje s Gradom Varaždinom i gradonačelnikom Bosiljem te najavio svoj skori posjet Varaždinu zajedno sa gospodarskim atašeom.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Načelnik Vinice organizirao prijem

  Načelnik Općine Vinica, dr.sc. Branimir Štimec, prof. u  utorak je priredio prijem za  nove akademske građane po završetku obrazovanja, nagrađivane učenike i poljoprivrednike. Temeljem odluke o uvjetima i kriterijima pružanja Novčane nagrade akademskim građanima Općine Vinica nakon završetka studija, koju je donijelo Općinsko vijeće Općine Vinica određena je jednokratna novčana nagrada za zvanja magistar, magistar inženjer, doktor, stručni specijalist struke i diplomiran. Novčane nagrade po završetku akademskog obrazovanja dodijeljeni su […]

  today19/10/2022 49

  0%