play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Bosilj obišao PUME

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u utorak je, 28. svibnja posjetio vojarnu 7. gardijske brigade „PUMA“ koja je povodom obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske otvorila vrata za sve zainteresirane posjetitelje.

Zapovjednik 2. oklopne-mehanizirane bojne Puma, bojnik Krunoslav Slavinec, gradonačelniku je prezentirao vojnu opremu, vozila, borbenu i neborbenu tehniku i naoružanje koje koriste pripadnici Hrvatske vojske. Vojarnu je prilikom Dana otvorenih vrata posjetio velik broj građana, nekoliko grupa učenika srednjih škola, koji su obilaskom i razgovorom s pripadnicima Puma saznali brojne zanimljivosti o modernoj hrvatskoj vojsci.

Program koji organiziraju naše Pume prilikom Dana otvorenih vrata uvijek pobudi interes građana jer to je jedinstvena prilika da uđu u ovaj prostor vojarne koji inače mogu vidjeti samo kroz ogradu. Svima je zanimljivo pogledati uživo kako naša vojska funkcionira, pogotovo najmlađima, zato je zaista pohvalna ova njihova inicijativa. Ponosni smo što ih imamo u našem gradu i jedan su od razloga zašto se naši sugrađani uvijek mogu osjećati sigurnima, u slučaju bilo kakvih izvanrednih okolnosti, oni su tu. Također, i Grad Varaždin je uvijek tu za podršku i suradnju s našim vojnicima – rekao je gradonačelnik Bosilj.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Javni poziv za dodjelu organskog peletiranog gnojiva

  Kako bi se što više građana potaknulo na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe, Grad Varaždin objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu organskog peletiranog gnojiva. Poziv je objavljen na web stranici Grada Varaždina, a za razliku od prethodnih godina, prijava će se vršiti putem on line obrasca: https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-podnosenje-prijava-dodjelu-organskog-peletiranog-gnojiva-8759/. Za prijavu koja se može podnijeti do 19. ožujka 2021. godine, potrebno je popuniti obrazac s osnovnim podacima i […]

  today10/03/2021 77

  0%