play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Novi Marof nagradio 130 učenika i 19 učitelja i mentora kojima su podijeljene novčane nagrade

I ove je godine Grad Novi Marof nagradio učenike i njihove mentore za postignute rezultate na natjecanjima, smotrama i susretima na županijskoj, regionalnoj i državnoj razini.

Ukupno je nagrađeno 130 učenika i 19 učitelja i mentora, pa je tako u OŠ Novi Marof nagrađeno ukupno 118 učenika i 13 njihovih mentora, dok je u OŠ Gornja Rijeka nagrađeno pet učenika i tri učitelja, a u OŠ Podrute nagrađen je jedan učenik. U Srednjoj školi Novi Marof nagrađeno je šest učenika i troje učitelja.

Ujedno su proglašeni i učenici generacije i to u tri kategorije, pa su tako u kategoriji “obrazovno područje” nagrađeni Marija Gazdek, Iva Međeral i Jakov Krbot. U kategoriji “sport” nagrađen je Vili Hohšteter, dok je u kategoriji “glazbeno obrazovanje” nagrađen Josip Rabuzin.

Učenicima generacije nagrade su podijelili gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i ravnatelj Osnovne škole Novi Marof Anđelko Bošnjak.

U Srednjoj školi Novi Marof u kategoriji nagrađivanja učenika generacije predložene su bile učenice Monika Ključarić, Margareta Bencek i Iva Bukovčan. Odlukom Nastavničkog vijeća, titulu najbolje učenice generacije 2023./2024. ponijela je učenica Monika Ključarić.

Novčane nagrade za učenike i učitelje ukupno iznose 6.344,12 eura, a učenici su, osim novčanih nagrada, dobili knjigu te priznanje i pohvalnicu. Učitelji mentori su osim novčane nagrade dobili priznanje i zahvalnicu.

Gradonačelnik Jenkač svim je učenicima, kao i njihovim mentorima, čestitao na uspjehu u ovoj školskoj godini.
Čestitam svima na uspjesima, kako županijskoj i regionalnoj razini, tako i na državnoj. I ove smo godine nagradili veliki broj učenika i mentora, a to je samo pokazatelj koliko se u našim školama radi s našim učenicima, koji potom ostvaruju zbilja odlične rezultate na natjecanjima. Svima želim ugodne praznike i da se dobro odmorite, a u sljedećoj školskoj godini želim vam još više uspjeha – poručio je gradonačelnik Jenkač.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Kako će se zvati aerodrom u Varaždinu?

  U razdoblju od 11. kolovoza do 10. rujna 2022. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovom Odlukom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.  Grad Varaždin vlasnik je čestica koje čine varaždinski aerodrom. Poznati Varaždinac, pilotska legenda i […]

  today12/08/2022 137

  0%