play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Bosilj: “Nadam se i da će izbori biti prije Uskrsa”

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj komentirao je odluku Vlade Republike Hrvatske o raspuštanju Gradskog vijeća Grada Varaždina:

„Odlično je što je Vlada Republike Hrvatske nakon 46 dana uspjela raspustiti Gradsko vijeće, iako se to moglo napraviti još u siječnju. Tako su tek s jučerašnjim danom počeli teći rokovi. Nadam se da će Vlada sljedeći tjedan raspisati izbore i za Varaždin, jer Općina Kalnik već je dobila termin 26. ožujka. Nadam se i da će izbori biti prije Uskrsa iako me svi uvjeravaju da određenim političkim subjektima u gradu Varaždinu odgovara odugovlačenje te da će biti tek nakon Uskrsa. Međutim, to nikako ne odgovara našim sugrađanima i nadam se da te informacije koje mi pristižu nisu točne. Imenovana je povjerenica Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća. Grad Varaždin mora donijeti novu Odluku o financiranju nužnih rashoda i izdataka, a jedina i glavna funkcija povjerenice je prihvaćanje te odluke”, rekao je gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Odlična posjećenost projekta Bok susjedi na Malom placu u Varaždinu

  „Bok susedi“ naziv je događanja koje je u subotu, 14. listopada 2023. godina na Malom placu u Varaždinu, trgu uz stambeno naselje uz Trakošćansku ulicu okupilo mnoštvo građana uz brojne zanimljive sadržaje. Riječ je o aktivnostima u sklopu europskog projekta BLUE SAMM - Blueprints for Local Green Deal in Small and Medium Municipalities na kojem su Grad Varaždin i Razvojna agencija Sjever DAN partneri s još šest partnera iz Italije […]

  today16/10/2023 10

  0%