play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Bosilj: “Nadam se i da će izbori biti prije Uskrsa”

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj komentirao je odluku Vlade Republike Hrvatske o raspuštanju Gradskog vijeća Grada Varaždina:

„Odlično je što je Vlada Republike Hrvatske nakon 46 dana uspjela raspustiti Gradsko vijeće, iako se to moglo napraviti još u siječnju. Tako su tek s jučerašnjim danom počeli teći rokovi. Nadam se da će Vlada sljedeći tjedan raspisati izbore i za Varaždin, jer Općina Kalnik već je dobila termin 26. ožujka. Nadam se i da će izbori biti prije Uskrsa iako me svi uvjeravaju da određenim političkim subjektima u gradu Varaždinu odgovara odugovlačenje te da će biti tek nakon Uskrsa. Međutim, to nikako ne odgovara našim sugrađanima i nadam se da te informacije koje mi pristižu nisu točne. Imenovana je povjerenica Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća. Grad Varaždin mora donijeti novu Odluku o financiranju nužnih rashoda i izdataka, a jedina i glavna funkcija povjerenice je prihvaćanje te odluke”, rekao je gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Dame u povijesnim haljinama najavile 2. Likovnu koloniju „Varaždinski Purgar“

      Danas je ispred vile Bedeković predstavljena novoosnovana udruga Dame u povijesnim haljinama, a članice su ujedno najavile 2. Likovnu koloniju „Varaždinski Purgar“. Medijima su se ispred vile Bedeković obratili predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki, zatim ravnatelj Knjižnice i čitaonice "Metel Ožegović" Mario Šoštarić, predsjednica udruge Dame u povijesnim haljinama Vesna Loparić te jedna od inicijatorica i organizatorica Likovne kolonije Marija Vuković, ujedno i tajnica udruge Dame u povijesnim […]

  today12/06/2024 36

  0%