play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždinske Toplice stvara vrhunske uvjete za svoje nogometaše

Potpisivanjem ugovora o radovima na obnovi nogometnog igrališta Nogometnog kluba Mladost, Grad Varaždinske Toplice još je jednom dokazao kako brine o sportu i sportskoj infrastrukturu. Kako naglašava gradonačelnica Dragica Ratković, ovakva ulaganja izuzetno su im bitna, prvenstveno radi poticanja djece i mladih na bavljenje sportom.

Riječ je o radovima vrijednim gotovo 160.000 kuna, a gradonačelnica Ratković u petak je u prisustvu predsjednika NK Mladost Dubravka Vuka potpisala ugovor s izvođačem radova, tvrtkom Autoprijevoznički obrt Anđelko Španić.

Kako je naglasila Ratković, ovo je još jedno u nizu ulaganja u rad udruga te u društveni i sportski život Grada. „Grad Varaždinske Toplice veliku pažnju posvećuje sportu, neovisno o tome o kojem je sportu riječ. Važno nam je potaknuti djecu na boravak na otvorenom i fizičku aktivnost od malih nogu, a u prilog činjenici da podržavamo sav sport na svom području ide i gradski proračun u kojem su za tu svrhu uvijek osigurana sredstva” – rekla je gradonačelnica Ratković.

Obnova nogometnog igrališta ujedno predstavlja i ulaganje u gradsku imovinu, a kako je zaključila Ratković, briga o sportskoj infrastrukturi je i poticaj djeci na uključivanje u sport.

Zadovoljstvo zbog obnove njihovog glavnog terena istaknuo je i predsjednik NK Mladost Dubravko Vuk. Naglasivši kako će ovi radovi obuhvatiti drenažu i rekonstrukciju glavnog nogometnog igrališta, Vuk je pojasnio kako su te stavke prijeko potrebne za rad njihovog kluba. „Drenaža je potrebna radi odvodnje oborinskih voda i sprječavanja ulaska krtica i drugih životinja koje nam uništavaju igralište. Drugi dio radova je rekonstrukcija glavnog terena, odčepljivanje igrališta, skidanje postojećih neravnina ispred igrališta, postavljanje nove trave i novog specijalnog gnoja” – rekao je Vuk.

Zahvaljujući ovom ulaganju, podići će se uvjeti za rad, kako za seniore, tako i za rad s djecom. „Uvjeti su godinama bili zapostavljeni, a zahvaljujući Gradu oni će biti barem 50 posto bolji” – zaključio je Vuk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Aktualni gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok kreće po peti mandat, Mario Lešina kandidat za župana

  Aktualni gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok objavio je kandidaturu za svoj peti mandat na čelu Grada Varaždina te ujedno predstavio Marija Lešinu kao kandidata za župana Varaždinske županije. ''Na jednom simboličnom mjestu ispred ''Pinkleca'' započinjemo našu kampanju zato što smatramo da mi u ovu novu kampanju tj. novi mandat nosimo ''pinklec'' svega onoga što je u protekle četiri godine napravljeno u ovog gradu. Prije četiri godine također smo počeli kampanju na […]

  today17/04/2021 111