play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin raspisao natječaj za dodjelu stipendija i sufinanciranje troškova prijevoza

Grad Varaždin i ove je godine raspisao natječaj za dodjelu stipendija studentima visokih učilišta te učenicima srednjih škola s područja Grada Varaždina, a prijave traju do nedjelje, 23. listopada 2022. godine do 23:59:59 h.

Prijava se ispunjava isključivo online, a tekst natječaja, upute za prijavitelje i link za prijavu nalaze se na web stranicama Grada Varaždina: https://varazdin.hr/natjecaji/natjecaj-stipendiranje-ucenika-i-studenata-2022-2023-godinu-9950/.

Na web stranicama Grada objavljen je i Javni poziv za sufinanciranje troškova prijevoza učenika i studenata. Svi zainteresirani korisnici, postojeći i oni novi, svoju dokumentaciju također mogu predati isključivo online, prijavom na web stranici Grada Varaždina: https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-sufinanciranje-troskova-prijevoza-ucenika-i-studenata-9951/. Prijave su otvorene do 23. listopada 2022. godine.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec i GDCK Ivanec potpisali ugovor o provođenju programa:”Pomoć u kući na području Općine Maruševec”

  Općina Maruševec i GDCK Ivanec potpisali su ugovor kojim Općina Maruševec sufinancira 33 tisuće kuna za provođenje programa „Pomoć u kući na području Općine Maruševec“ za razdoblje od 1. veljače do 31. srpnja. Sukladno potrebama Općina Maruševec izrazila je spremnost za osiguranje sredstava u iznosu od 3.500 kuna za provođenje istoimenog projekta i nakon ugovorenog razdoblja.   Projekt „Pomoć u kući na području Općine Maruševec“ koji je započeo s 1.veljače […]

  today04/03/2022 20

  0%