play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin raspisao natječaj za dodjelu stipendija i sufinanciranje troškova prijevoza

Grad Varaždin i ove je godine raspisao natječaj za dodjelu stipendija studentima visokih učilišta te učenicima srednjih škola s područja Grada Varaždina, a prijave traju do nedjelje, 23. listopada 2022. godine do 23:59:59 h.

Prijava se ispunjava isključivo online, a tekst natječaja, upute za prijavitelje i link za prijavu nalaze se na web stranicama Grada Varaždina: https://varazdin.hr/natjecaji/natjecaj-stipendiranje-ucenika-i-studenata-2022-2023-godinu-9950/.

Na web stranicama Grada objavljen je i Javni poziv za sufinanciranje troškova prijevoza učenika i studenata. Svi zainteresirani korisnici, postojeći i oni novi, svoju dokumentaciju također mogu predati isključivo online, prijavom na web stranici Grada Varaždina: https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-sufinanciranje-troskova-prijevoza-ucenika-i-studenata-9951/. Prijave su otvorene do 23. listopada 2022. godine.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Stričak obišao radove u Ivanečkoj Željeznici

  Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak boravio je u Ivanečkoj Željeznici u kojoj je u pratnji predsjednika Gradskog vijeća Grada Ivanca Zdenka Đurasa, direktora Hrvatskih voda VGO za Muru i Gornju Dravu dr.sc. Milana Reze, ravnatelja Županijske uprave za ceste Tomislava Osonjačkog, njegovog pomoćnika Krunoslava Lukačića te  predsjednika Mjesnog odbora Ivanečka Željeznica Vladimira Mudrog obišao radove koje izvode Hrvatske vode u cilju sprečavanja izlijevanja potoka u Ivanečkoj Željeznici te poplavljivanja javnih i […]

  today28/03/2024 46

  0%