play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin potiče građane na uzgoj zdrave hrane

Grad Varaždin će i ove godine provesti mjeru poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva vlasnicima i/ili posjednicima prihvatljivog zemljišta pogodnog za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda.

Za ovu mjeru poticanja Grad Varaždin je osigurao ukupno 94.000 kg organskog peletiranog gnojiva.

Zainteresirani građani Grada Varaždina mogu već od danas podnijeti prijavu putem online obrasca koji je objavljen na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina. Javni poziv je otvoren do 6. lipnja 2024. godine.

Odluka za dodjelu organskog peletiranog gnojiva u 2024. godini bit će objavljena na službenoj mrežnoj stranici Grada Varaždina nakon utvrđivanja prava za dodjelu i izračuna količine. Uz Odluku objavit će se i informacija o načinu, mjestu i vremenu preuzimanja dodijeljenog organskog peletiranog gnojiva pa pozivamo sve zainteresirane građane da prate službene mrežne stranice Grada Varaždina.

Prilikom podizanja dodijeljene količine organskog gnojiva bit će dovoljna osobna iskaznica Prijavitelja. Iz Grada napominju kako neće dostavljati pisane Obavijesti redovnom poštom na adresu Prijavitelja.

Javni poziv obavljen je na OVOJ poveznici.

Sve dodatne informacije vezane uz provođenje mjere poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe mogu se dobiti na e-mail adresi gospodarstvo@varazdin.hr.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Obnova prirode pošumljavanjem

  Briga o prirodi i okolišu i njihova zaštita nemaju alternativu, a sadnja novih šuma jedan je od načina borbe protiv klimatskih promjena. Osim toga, šume ispunjavaju važne funkcije u ekosustavima jer su, primjerice, staništa raznim vrstama.   Općina Trnovec Bartolovečki i Grad Varaždin sudjeluju u projektu "Konverzija listačama na području Varaždinske županije" financiranom od strane Europske unije i Republike Hrvatske, a područje u Zbelavi koje se pošumljava obišli su načelnik […]

  today22/03/2021 60

  0%