play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin osigurao poklone socijalno ugroženoj djeci

Povodom božićnih blagdana, Grad Varaždin je u kinu Gaj organizirao prigodno darivanje za djecu socijalno ugroženog statusa. Djeci i njihovim roditeljima i starateljima uz Djeda Mraza prigodni riječima i čestitkom obratio se i gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj koji je pomogao dijeliti poklone, a zatim je novinarima izjavio: “Ovo je samo jedan mali čin, mali znak pažnje koji mi možemo napraviti. Zaslužila su ta djeca i mnogo više. Grad Varaždin nastoji uljepšati Božić svima, znamo da je mnogima teško, nikome nije lako i zato se posebno brinemo o najugroženijim skupinama sugrađana” – rekao je gradonačelnik pripomenuvši da Grad Varaždin čitavim nizom mjera nastoji olakšati život i poboljšati status socijalno ugroženih građana od djece do umirovljenika.

Darove je primilo  115 djece najugroženijeg socijalnog status, a vrijednost poklon   paketa je 175 kuna. U svakom paketu bila je prigodna igračka i slatkiši.  Radi se o tradicionalnom darivanju koju Grad Varaždin organizira za djecu starosti do 12 godina s područja grada Varaždina prema popisu Centra za socijalnu skrb Varaždin te  o djeci korisnika zajamčene minimalne naknade i udomljenoj  djeci. Nakon podjele darova djeci je prikazan film Mačak u čizmama: posljednja želja.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Smotra glazbenog stvaralaštva djece i mladeži Varaždinske županije okupila više od 420 sudionika  

  Više od 420 djece i mladih nastupilo je u utorak, 26. ožujka na 24. Smotri glazbenog stvaralaštva djece i mladeži Varaždinske županije. U Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu predstavilo se 12 pjevačkih zborova osnovnih škola, dok je u revijalnom dijelu nastupio Tamburaški kvartet OŠ Kneginec Gornji. - Glazbeno stvaralaštvo prisutno je u svim dijelovima naše županije, te nam je drago da se djecu i mlade potiče na aktivno bavljenje […]

  today26/03/2024 74

  0%