play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Varaždin osigurao je 204.500,00 EUR udrugama i ostalim neprofitnim organizacijama za sufinanciranje programa i projekata

Nastavno na rezultate Javnog poziva za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija u 2024. godini, Grad Varaždin odobrio je sredstva za ukupno 88 prijavitelja koji svojim programom/projektom doprinose ispunjavanju javnih potreba u Gradu Varaždinu u području odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, mladih, turizma, socijalnog (društvenog) poduzetništva, zaštite potrošača, poljoprivrede, udruga organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija i provedbu projekata udruga sufinanciranih iz fondova Europske unije te međunarodne suradnje.

Gotovo polovica udruga i neprofitnih organizacija prijavile su svoje projekte/programe u području socijalne skrbi i zdravstva te im je odobreno sveukupno 105.000,00 EUR.

Udrugama koje svoje projekte/programe izvode u području odgoja i obrazovanja dodijeljena su sredstva u iznosu od 32.000,00 EUR, a za mlade Grad je odobrio 11.900,00 EUR.

25 prijavitelja prijavilo je programe/projekte u područjima poticanja gospodarstva i turizma i dodijeljena sredstva iznosila su 53.200,00 EUR dok je za provedbu projekata udruga koje se bave međunarodnom suradnjom Grad osigurao 2.400,00 EUR.

U tijeku je potpisivanje ugovora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Nakon dvije godine pauze vratila se Toplička folklorijada

  Nakon dvije pandemijske godine u subotu je ponovno održana Toplička folklorijada. Ovogodišnje, 3. izdanje koje se na veselje mnogih ponovno održalo okupilo je folkloraše iz raznih dijelova Hrvatske, kao i brojne posjetitelje. Manifestacija je započela mimohodom folklorijaša i misom, a nastavila se nastupima na središnjem gradskom trgu, Trgu Republike. Uz domaćina, KUD Toplice, svoja plesna i pjevačka umijeća topličkoj su publici predstavili i KUD Bjelovar, KUD Ježek iz Beretinca i […]

  today13/06/2022 68

  0%