play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Fight Club Kovačić na prijemu kod zamjenika gradonačelnika

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković održao je prijem u palači Patačić za mlade članove Fight Cluba Kovačić i trenere Sinišu i Marijanu Kovačić povodom uspjeha na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske u savate boksu. Naime, FC Kovačić je uz 14 medalja osvojio i titulu najboljeg hrvatskog kluba. Zlatne medalje su osvojili Teo Posilović, Lorena Ožura, Matej Kos, Luka Sakač i Emanuel Šprem, srebrne medalje Sead Čolaković, Patrik Vučković, Ian Kurti, Borna Tuk i Viktorija Sukner, a brončane medalje Sanja Lukač, Hana Komes, Fran Šenjug i Luka Starčević. Najbolji senior prvenstva bio je Matej Kos. Zamjenik gradonačelnika čestitao im je na odličnim rezultatima koje pokazuju iz natjecanja u natjecanje. „Mi smo uvijek ponosni na naše sportaše i veselimo se njihovim rezultatima. Posebno nas raduje što imamo ovako mlade prvake, i što se djeca usmjeravaju u sport od malih nogu, jer steći će zdrave i dobre navike koje će im uvijek pomoći u budućnosti, s čime god se na kraju bavili u životu. Siguran sam da ovu djecu čeka još puno medalja i sportskih uspjeha. Čestitam i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu.“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

Trener Siniša Kovačić zahvalio se na prijemu i na podršci te zamjeniku iznio plan budućih natjecanja, a razgovarali su i o izazovima s kojima se susreću klubovi i sportaši te o mogućim rješenjima.

 

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Održana tribina o problematici nasilja nad ženama

  U prostorijama 6. MO na Banfici održana je tribina pod nazivom „Život ispočetka – prepreke kod napuštanja nasilnog odnosa“ u organizaciji Socijaldemokratskog foruma žena Grada Varaždina čija je predsjednica Blaženka Beli, koja je ujedno i Gradska vijećnica Grada Varaždina. Na tribini su sudjelovale stručnjakinje Danka Marić Paravinja, diplomirana psihologinja, zaposlena u Hrvatskom zavodu za socijalni rad, Područni ured Varaždin, te Gradska vijećnica Grada Varaždina, Irena Mađarić, magistra socijalnog rada i […]

  today05/06/2023 5

  0%