play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dodijeljene diplome polaznicima škole rolanja

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina i saborski zastupnik Miroslav Marković u petak je u Parku mladih posjetio polaznike “Škole rolanja” koju je organizirala udruga Sportska abeceda te im uručio zaslužene diplome.

Udruga organizira “Školu rolanja” za svu djecu u dobi 5-14 godina koji žele naučiti rolati ili samo usavršiti ovu vještinu, a Grad Varaždin već tradicionalno podržava i sufinancira ovu sportsku aktivnost koja je i ove godine omogućila da oko 130 djece stekne vještinu rolanja.

Miroslav Marković izrazio je zadovoljstvo velikim interesom djece za rolanje, pohvalio njihov trud i poželio im da ljeto provedu aktivno, uživajući na otvorenom i vježbajući.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Sport

  Uspješno održana 2. humanitarna utrka ”Grada anđela”

  Više od 500 trkača sudjelovalo je u nedjelju na 2. humanitarnoj utrci ''Grada anđela'' u Varaždinu. Na radost organizatora, ali i inicijatora utrke Damira Habijana, brojni su se trkači i rekreativci odazvali pozivu na sudjelovanje u ovogodišnjoj utrci dugoj 4,85 km i tako pokazali svoju humanost jer je cjelokupan iznos uplaćenih startnina namijenjen Općoj bolnici Varaždin, a zahvaljujući uplatama, prikupljeno je 40-ak tisuća kuna. ''Nije bilo jednostavno u ovim uvjetima […]

  today10/05/2021 108

  0%