play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dječje maškare zavladale Lepoglavom

Veselo je bilo u nedjelju u Lepoglavi. Gradom su zavladale male maškare, sudionici Dječjeg fašnika, njih više od 300. U pratnji Limene glazbe Lepoglava maskirane grupe mališana iz Dječjeg vrtića Lepoglava, podružnice Dječjeg vrtića Lepoglava iz Višnjice te dječjih vrtića Runolist iz Žarovnice, Bambi iz Ivanca i Čarolija iz Bikovca, te nekoliko grupa iz OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave, prodefilirale su centrom Lepoglave. Okupile su se potom male vesele maškare na terasi restorana Ivančica gdje im je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, dajući im gradski ključ, predao vlast u gradu.

Uslijedio je programom ispunjenim plesom tijekom kojeg su se okupljenima predstavilo svih 14 maskiranih skupina – snjegovići, gusari i gusarice, bubamare, balončići, ovčice, dinosauri, pčelice i medo, slatkiši, pingvinčići, zaljubljene žabice, leptirići, zagorski džokeri i harlice, tri leta te Harry Potter i klaun. Na kraju fašničkog programa, po tradiciji spaljen je Fašnik. Sve je sudionike Dječjeg fašnika organizator počastio neizostavnim krafnama i toplim napitcima. Dječji fašnik u Lepoglavi održan je u organizaciji Turističke zajednice Grada Lepoglava, a pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave i uz višegodišnju potporu Odreda izviđača Lepoglava. Potporu organizaciji pružili su i Turističko kulturno informativni centar te DVD Lepoglava.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  HDZ-ovi saborski zastupnici iz Varaždinske županije o novom paketu mjera Vlade RH

  S ciljem ublažavanja posljedica inflacije i sveopćeg rasta cijena, Vlada Republike Hrvatske donosi  četvrti paket mjera pomoći građanima i gospodarstvu koji iznosi 1,7 milijardi  eura.   Novi su paket mjera u subotu u Varaždinu predstavili saborski zastupnici HDZ-a Nadica Dreven Budinski, Damir Habijan i Siniša Jenkač.   Prve su mjere donijete još u proljeće 2020. godine, kao covid dodatak u vrijeme korona krize, podsjetio je Habijan.   - Nakon toga, […]

  today27/03/2023 51

  0%