play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Dječje maškare zavladale Lepoglavom

Veselo je bilo u nedjelju u Lepoglavi. Gradom su zavladale male maškare, sudionici Dječjeg fašnika, njih više od 300. U pratnji Limene glazbe Lepoglava maskirane grupe mališana iz Dječjeg vrtića Lepoglava, podružnice Dječjeg vrtića Lepoglava iz Višnjice te dječjih vrtića Runolist iz Žarovnice, Bambi iz Ivanca i Čarolija iz Bikovca, te nekoliko grupa iz OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave, prodefilirale su centrom Lepoglave. Okupile su se potom male vesele maškare na terasi restorana Ivančica gdje im je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, dajući im gradski ključ, predao vlast u gradu.

Uslijedio je programom ispunjenim plesom tijekom kojeg su se okupljenima predstavilo svih 14 maskiranih skupina – snjegovići, gusari i gusarice, bubamare, balončići, ovčice, dinosauri, pčelice i medo, slatkiši, pingvinčići, zaljubljene žabice, leptirići, zagorski džokeri i harlice, tri leta te Harry Potter i klaun. Na kraju fašničkog programa, po tradiciji spaljen je Fašnik. Sve je sudionike Dječjeg fašnika organizator počastio neizostavnim krafnama i toplim napitcima. Dječji fašnik u Lepoglavi održan je u organizaciji Turističke zajednice Grada Lepoglava, a pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave i uz višegodišnju potporu Odreda izviđača Lepoglava. Potporu organizaciji pružili su i Turističko kulturno informativni centar te DVD Lepoglava.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Što o Proračunu Općine Trnovec Bartolovečki kaže Klub vijećnika SDP-a i HSS-a

  Nakon održane sjednice Općinskog vijeća Općine Trnivec Bartolovečki, stiglo je priopćenje za medije od Općinske organizacije SDP Trnovec Bartolovečki kojeg prenosimo u cijelosti: Na  sjednici Općinsko vijeće  Općine Trnovec  Bartolovečki donijelo je novi Proračun za 2022. godinu i Projekciju za 2023. i 2024. godinu s  uključenim stavkama rashoda predloženih amandmanima  Kluba vijećnika SDP-a i HSS-a, a kako slijedi: uređenje prometnice Mažuranićeve ulice u Trnovcu u iznosu od 700.000,00 kuna, sufinanciranje […]

  today07/02/2022 68

  0%