play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Delegacija Narodne stranke – Reformisti položila je vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar

Delegacija Narodne stranke – Reformisti položila je vijenac na grobu Savke Dabčević-Kučar na zagrebačkom groblju Mirogoj u povodu godišnjice njezine smrti.

Uz potpredsjednicu Reformista i saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević, događanju su nazočili i potpredsjednici Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije –  načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ i županijski vijećnik Željko Bedeković te član predsjedništva zagrebačke organizacije Reformista Ivica Kršilović.

“Savka Dabčević-Kučar jedna je od najvećih ličnosti moderne hrvatske politike. Žena i političarka širokog znanja i područja interesa. Svojim je djelovanjem uvijek potvrđivala kako je politika bez etičkih i moralnih vrijednosti bezvrijedna politika i obzirom na svoje moralne vrijednosti nikad se nije i ne bi se slagala s političkim populizmom s kakvim se danas sve više srećemo.  Na temeljima takvih uvjerenja nastala je i Narodna stranka – Reformisti i  takve ćemo vrijednosti nastaviti slijediti i ubuduće” naglasila je Martinčević.

 

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Otvorena 59. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece

  Revija je otvorena projekcijom filmova koji su obilježili 35 godina stvaranja Filmsko-kreativnog studija VANIMA i popratnom izložbom radova. Revija se održava online i u Varaždinu od 30. rujna do 3. listopada 2021. Svečano otvorenje 59. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece održano je u četvrtak, 30. rujna 2021., u 19 sati u varaždinskom Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4. Revija se održava online i u Varaždinu od 30. rujna do […]

  today01/10/2021 29

  0%