play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Članovi SRD315 Sjeverozapad i ove godine briljirali u Istri

Članovi Sportskog kluba SRD315 Sjeverozapad već tradicionalno svake godine nastupaju na 100 milja Istre, a dobra tradicija nastavljena je i ove godine na 9. izdanju utrke.
Ekipa SRD315 Sjeverozapad ove je godine bila možda i najjača što se tiče broja sudionika, a ni rezultati nisu izostali.
Utrka se odvijala kroz četiri različite rute i to: 168 km od Labina do Umaga, 128 km od Lovrana do Umaga, 68 km od Buzeta do Umaga te 41km od Motovuna do Umaga. „Svaka čast našem starom liscu Igoru Vargi koji je još jednom uspješno odradio najdužu dionicu od 168km. Igor Bajtl prvi se puta upustio u rutu od 128km koju je prošao kao “plitki potok”. Najviše naših članova protrčalo je rutu od Buzeta do Umaga u dužini od 68km pa čestitamo Zoranu Šafranu, Goranu Šarliji, Marku Dugandžiću, Tomislavu Možaniću, Sari Rinkovec, Janku Husnjaku, Dejanu Dokleji i Marku Zavrtniku. Rutu od 41km uspješno su završili i Ranko Orehovec, Hrvoje Mendaš, Rosana Cepanec Dugandžić i Ivana Zavrtnik” – poručili su iz kluba i čestitali svim sudionicima koji su nastupili ove godine na Istri, a posebno natjecateljima kluba koji su svi odreda uspješno završili svoje utrke.
Cijeli vikend je prošao kroz sva četiri godišnja doba, od ljetnih vrućina i sparine do pljuskova, tuče i jake bure te će svim sudionicima sigurno ostati u lijepom sjećanju.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Barbara Antolić Vupora: S potpisima sam skupila i pozitivnu energiju građana

  Barbara Antolić Vupora predala je danas potpise za kandidaturu za županicu Varaždinske županije. „ Kao županica bit ću partner s gradovima i općinama i dobra suradnja bit će mi u prvom planu. Neće se dogoditi da jedan grad i Županija ne komuniciraju. To ću učiniti prvo kad budem izabrana za županicu“, rekla je Antolić Vupora. Dodala je da zgrade moraju prvenstveno služiti građanima. „Svim institucijama u nadležnosti Županije, ljudi moraju […]

  today28/04/2021 90

  0%