play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Čestitke i nagrade najboljim učenicima varaždinskih osnovnih škola

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u Graberju, u utorak, 20. lipnja 2023. godine održana je prigodna svečanost na kojoj je gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj čestitao i uručio nagrade najboljim učenicima varaždinskih osnovnih škola u školskoj godini 2022/2023.

Sam podatak da ovdje danas imamo 283 učenika iz varaždinskih osnovnih škola je jasan pokazatelj da je Grad Varaždin na pravome putu i u znanju i u sportu. Ova djeca iz naših osnovnih škola osvojila su jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima, ili prvo mjesto na županijskom natjecanju. Mislim da ni jedne godine do sada nismo imali ni približno toliko uspješnih osnovnoškolaca. Ovo je rezultat rada te djece ali i njihovih učitelja i mentora koji zaista zaslužuju da im Grad Varaždin oda zasluženo priznanje.“ – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj. Uz asistenciju Danijele Vusić, pročelnice i djelatnike Upravnog odjela za društvene djelatnosti uručio je djeci knjige i karnet-ulaznice za Gradske bazene Varaždin, a mentorima su uručene knjige varaždinskih autora.

Ovo je jedan fantastičan rezultat! Želim poručiti da vam stečeno znanje koje ste potvrdili ovim rezultatima nitko ne može oduzeti. Bez obzira na sve što će vam se događati u život, vama će uvijek ostati stečeno znanje s kojim možete napraviti puno. Također uspjesi u sportu vas definiraju kao mlade ljude koji se znaju natjecati s drugima. Sve će vam to pomoći u daljnjem životu u kojem vam želim i dalje puno uspjeha.” – čestitao je gradonačelnik Neven Bosilj učenicima uz uručenje pohvalnica i nagrada. 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Od 1. studenog obavezna vožnja s upaljenim svjetlima

  Dnevna ili kratka svjetla na motornim vozilima obvezna su danju u razdoblju od 1. studenog do 31. ožujka, određeno je Zakonom o sigurnosti prometa na cestama. Pored navedenog, vozači mopeda i motocikala dužni su tijekom cijele godine danju imati upaljena kratka svjetla na vozilu. U slučaju nepoštivanja navedenih zakonskih odredbi, vozač će se kazniti novčanom kaznom od 300 kuna. Također i vozači bicikala, od prvog sumraka do potpunog svanuća, te […]

  today01/11/2021 30

  0%