play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Čestitka župana Anđelka Stričaka novoimenovanom načelniku Glavnog stožera Oružanih general – pukovniku Tihomiru Kundidu

U povodu imenovanja general-pukovnika Tihomira Kundida na dužnost načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak uputio je general-pukovniku Kundidu čestitku sljedećeg sadržaja. Citiramo:
“Poštovani gospodine Kundid,
 primite najiskrenije čestitke povodom Vašeg imenovanja na dužnost načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske.
Vaše imenovanje na ovu iznimno odgovornu i časnu dužnost je potvrda Vašeg dugogodišnjeg profesionalnog rada i iskustva kojeg ste stekli predano služeći Domovini Hrvatskoj, od početka Domovinskog rata pa sve do danas. Ponosni smo jer dolazite iz naše Varaždinske županije, našeg kraja koji je u Domovinskom ratu dao puno i u obrani, a potom i u oslobađanju Republike Hrvatske, ali i u uspostavi mira u susjednoj Bosni i Hercegovini.
Želim Vam puno uspjeha u radu na korist svih i ponos cijele Hrvatske vojske”,  poručio je župan Anđelko Stričak.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Lutkarska predstava za ukrajinsku djecu smještenu u Varaždinskim Toplicama

  Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu odigrat će danas lutkarsku predstavu „Okom oko oka“ za ukrajinsku djecu smještenu u Varaždinskim Toplicama. Program će biti organiziran uz pomoć Varaždinske županije, Crvenog križa Varaždinske Županije i Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice. Varaždinska regija je inače jedna je od vodećih u zbrinjavanju izbjeglica iz Ukrajine. „Jako nam je drago da djeci možemo olakšati boravak u Hrvatskoj. Mislim da im je osim egzistencijalnih […]

  today03/05/2022 83

  0%