play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bučina ulja s Međunarodne izložbe Alpe Adria donirana Pučkoj kuhinji Caritasa Varaždinske biskupije

Varaždinska je županija i ove godine donirala Pučkoj kuhinji Caritasa Varaždinske biskupije pedeset litara kvalitetnog bučinog ulja različitih proizvođača koji su svoje ulje dali na nedavno održanoj Međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe Adria.

Bučina ulja je ravnatelju biskupijskog Caritasa mr.sc. Anti Šoli predao pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Varaždinske županije dr.sc. Dragutin Vincek.

Zahvalivši se na donaciji, ravnatelj Šola je naznačio kako je ovo već tradicionalna gesta Varaždinske županije kojom se potvrđuje izuzetno dobra suradnja Županije i biskupijskog Caritasa.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Načelnica Vitković: Unatoč apelima vijećnici HDZ-a, SDP-a i HSS-a predložili su i izglasali amandmane na proračun koji nisu u skladu sa zakonom. Kao odgovorna osoba moram tržiti ocjenu zakonitosti proračuna

  Općinsko vijeće Općine Trnovec Bartolovečki na posljednjoj je ovogodišnjoj sjednici  većinom glasova prihvatilo proračun za 2022. godinu u iznosu od 35,1 milijuna kuna i projekcije proračuna za 2023. i 2024. su 45,8 odnosno 37,7 milijuna kuna. No, prije samog glasanja o proračunu prethodila je rasprava o amandmanima za koje je načelnica Općine Verica Vitković naglasila da nisu napravljeni u skladu sa zakonom. Naime, na prijedlog proračuna stigli su amandmani Kluba […]

  today30/12/2021 207

  0%