play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Povodom Međunarodnog Dana žena već tradicionalno održana predstava, ovaj put nastupili Histrioni

 

Već tradicionalno, povodom Međunarodnog dana žena, a u organizaciji Koordinacije za ljudska prava i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Varaždinske županije, u HNK u Varaždinu  održana je predstava kao znak pažnje svim ženama, ali i svima koji vole smijeh i veselje.

Za smijeh je ove godine bila zadužena glumačka družina Histrion s predstavom ” Mali raj” pa je tako do kraja ispunjeno gledalište uživalo u spomenutoj komediji.

Prije same predstave prisutnima se obratio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak čestitavši svim ženama njihov dan te pohvalivši pritom aktivnosti Koordinacije za ljudska prava i Povjerenstva za ravnopravnost spolova među koje svakako spada i ovaj način obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Čestitam Vam na Vašem danu Danu žena. Nadam se da ćete večeras uz ovu sjajnu predstavu, zaboraviti na svakodnevne brige i obaveze, razveseliti se i nasmijati. A upravo to Vam želim u svakodnevnom životu, puno radosti i osmijeha-poručio je župan.

Predstavi su nazočile i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova  Dragica Ratković, predsjednica Savjeta za zdravlje prim.doc.dr.sc. Spomenka Kiđemet Piskač, dr.med. te predsjednica  Koordinacije za ljudska prava Nadica Dreven Budinski.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Grad Varaždin sufinancira izlagače na Adventu

  Grad Varaždin objavio je Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagača s područja Grada Varaždina za zakup izlagačkog prostora (kućica) na manifestaciji „Advent u Varaždinu 2022“. S ciljem poboljšanja gospodarskog stanja te poticanja poduzetništva i obrtništva, Grad Varaždin dodijelit će financijska sredstva u vidu potpora za pojedinačno predstavljanje Izlagača na prostorima odvijanja manifestacije „Advent u Varaždinu 2022“. Pod pojmom Izlagač podrazumijeva se zakupoprimac koji će zakupljeni izlagački prostor na manifestaciji koristiti […]

  today28/10/2022 73

  0%