play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bučina ulja s međunarodne izložbe Alpe-Adria donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji

Varaždinska županija nakon završene izložbe bučinih ulja koju svake godine organizira u mjesecu svibnju već tradicionalno daruje Pučku kuhinju Biskupijskog Caritasa bučinim uljima koja su bila izložena i promovirana na izložbi.

Tako su zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Dragutin Vincek ravnatelju Biskupijskog Caritasa Anti Šoli predali 150 bočica bučinog ulja koje je bilo izloženo na subotnjoj 6. međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe-Adria i 13. izložbi bučinih ulja Hrvatske.

Zahvalivši se na već tradicionalnoj donaciji, ravnatelj Biskupijskog Caritasa Šola je istaknuo kako je ovo jedna lijepa gesta Varaždinske županije naznačivši pritom odličnu suradnju između Biskupijskog Caritasa i Varaždinske županije.
Županija nas pomaže tokom cijele godine, a ne samo prilikom blagdana i na tome smo jako zahvalni. Mi imamo preko 300 korisnika o kojima brinemo te se iskreno nadam kako će ovaj lijepi primjer Varaždinske županije slijediti i druge institucije i tvrtke – rekao je Ante Šola.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Amanda Mlinarić i Mateo Žugec na prijemu kod gradonačelnika Varaždina

  Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici održao prijem za varaždinske sportaše Amandu Mlinarić i Matea Žugeca te njihove trenere Cvjetoslava Zormana iz Varaždinskog streličarskog kluba i Emila Šanjeka iz Gimnastičkog kluba Vindija. Gimnastičar Mateo Žugec osvojio je treće mjesto na Svjetskom kupu u Varni te treće mjesto na Svjetskom kupu u Kopru dok je Amanda Mlinarić osvojila prvo mjesto na Kupu u Turskoj […]

  today10/06/2024 62

  0%