play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Brunela Hrženjak osvojila dvije srebrne medalje na Državnom prvenstvu za učenike s intelektualnim teškoćama

Načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof., svoju dužnost načelnika obavlja volonterski dok je njegov primaran posao nastava tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Vinica. Njegovi učenici do sada su postizali zavidne rezultate na državnim razinama za što je dobio više nagrada, od Oskara znanja do proglašenja tri puta za redom kao jedan od 500 najboljih odgojno obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj. Kao načelnik posebnu pažnju posvećuje razvoju sporta u Općini Vinica, a unutar svojeg opsežnog rasporeda vodi brigu i o djeci s posebnim potrebama. Tako je kao voditelj s učenicom Brunelom Hrženjak iz Osnovne škole Vinica sudjelovao na Državnom prvenstvu SŠD RH za učenike s intelektualnim teškoćama, gdje Brunela ponovno postiže odlične rezultate. U disciplini 25m Slobodno za plivačice u LIT kategoriji osvojila je odlično 2. mjesto i srebrnu medalju, odličan uspjeh ponovila je i u disciplini 25m prsno gdje je također osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju.

Od srca čestitam Bruneli na dvije državne medalje, sestri Magdaleni koja je bila u pratnji kao i njezinim roditeljima na odličnim rezultatima iz plivanja ali i na posebnoj brizi koju vode o djetetu.“, izjavio je načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Lepoglava je ponovo čipkarsko središte Europe

  Uz zvuke fanfara i raskošni vatromet u Lepoglavi je sinoć otvoren 25. Međunarodni festival čipke, na kojem će posjetitelji u tri festivalska dana moći razgledati neke od najljepših primjeraka čipke iz sedam zemalja svijeta, među kojima su i izvanredni primjerci čipke iz Mađarske, ovogodišnje zemlje - partnera festivala čipke u Lepoglavi. Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić podsjetio je na svečanom otvorenju festivala u petak, 10. rujna, kako je ovaj grad kolijevka […]

  today11/09/2021 111

  0%