play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Brunela Hrženjak osvojila dvije srebrne medalje na Državnom prvenstvu za učenike s intelektualnim teškoćama

Načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof., svoju dužnost načelnika obavlja volonterski dok je njegov primaran posao nastava tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Vinica. Njegovi učenici do sada su postizali zavidne rezultate na državnim razinama za što je dobio više nagrada, od Oskara znanja do proglašenja tri puta za redom kao jedan od 500 najboljih odgojno obrazovnih djelatnika u Republici Hrvatskoj. Kao načelnik posebnu pažnju posvećuje razvoju sporta u Općini Vinica, a unutar svojeg opsežnog rasporeda vodi brigu i o djeci s posebnim potrebama. Tako je kao voditelj s učenicom Brunelom Hrženjak iz Osnovne škole Vinica sudjelovao na Državnom prvenstvu SŠD RH za učenike s intelektualnim teškoćama, gdje Brunela ponovno postiže odlične rezultate. U disciplini 25m Slobodno za plivačice u LIT kategoriji osvojila je odlično 2. mjesto i srebrnu medalju, odličan uspjeh ponovila je i u disciplini 25m prsno gdje je također osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju.

Od srca čestitam Bruneli na dvije državne medalje, sestri Magdaleni koja je bila u pratnji kao i njezinim roditeljima na odličnim rezultatima iz plivanja ali i na posebnoj brizi koju vode o djetetu.“, izjavio je načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Gradu Varaždinu dodijeljen Green prix 2022.  u kategoriji Lokalne i regionalne samouprave -pokretači zelenih promjena

  Pedeset godina nakon prve konferencije o zaštiti okoliša u subotu 4. lipnja u Zagrebu su dodijeljene Nacionalne nagrade za okoliš 2022. - Green Prix koje je uručio ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović. Nagrada u kategoriji lokalne i regionalne samouprave kao pokretači zelenih promjena pripala je Gradu Varaždinu za projekt „Mapa solarnog potencijala“ koji je osmislila i provodi Regionalna energetska agencija Sjever. Dodjela nagrada održana u sklopu festivala Greencajt […]

  today06/06/2022 27

  0%