play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Briga o kvaliteti života starijih osoba u Varaždinu

Održana je druga sjednica Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi na području Grada Varaždina. Novoizabrani predsjednik Povjerenstva Vladimir Kozjak predstavio je Program i plan rada Povjerenstva za 2022. godine. Najviše je bilo riječi o poboljšanju materijalnog i društvenog položaja umirovljenika i osoba starije životne dobi na području  Grada Varaždina.

 

Razmatrajući program, članovi su istaknuli da je vizija povjerenstva stručna i savjetodavna potpora Gradskom vijeću i Gradonačelniku kako bi se osigurala sinergija u djelovanju svih čimbenika koji stvaraju okvir, osiguravaju resurse i pružaju usluge usmjerene na dobrobiti  umirovljenika i osoba starije životne dobi.

 

Planira se, između ostalog, veća dostupnost usluga  po mjesnim odborima ( informatičke radionice, tečajevi stranih jezika)  bolja povezanost ustanova, udruga s mjesnim odborima, organizacija rekreativnih aktivnosti za umirovljenike radi podizanja kvalitete slobodnog vremena i očuvanja zdravlja.

 

Predsjednik povjerenstva je Vladimir Kozjak, njegov zamjenik je Josip Hehet, a članovi Viktor Mrzlečki, Karmen Gumbas, Štefanija Babić – Horvat, Damir Laljek, Andreja Bobek, Sandra Mintas i Dijana Posavec.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Veliki potencijal za dodatne prihode na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima

  Turistička zajednica Varaždinske županije i Lokalna akcijska grupa - Sjeverozapad organizirali su radionicu u velikoj skupštinskoj dvorani Varaždinske županije na kojoj su zainteresiranim nositeljima OPG-ova predstavljene i mogućnosti financiranja razvoja turističke ponude na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Na području Varaždinske županije registrirano je više od osam tisuća obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, pa je županijska turistička zajednica, nakon uspješnog projekta - Kuće za odmor s pričom, pokrenula novi projekt - Agroturizam s pričom, […]

  today17/11/2021 13

  0%