play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Briga o kvaliteti života starijih osoba u Varaždinu

Održana je druga sjednica Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi na području Grada Varaždina. Novoizabrani predsjednik Povjerenstva Vladimir Kozjak predstavio je Program i plan rada Povjerenstva za 2022. godine. Najviše je bilo riječi o poboljšanju materijalnog i društvenog položaja umirovljenika i osoba starije životne dobi na području  Grada Varaždina.

 

Razmatrajući program, članovi su istaknuli da je vizija povjerenstva stručna i savjetodavna potpora Gradskom vijeću i Gradonačelniku kako bi se osigurala sinergija u djelovanju svih čimbenika koji stvaraju okvir, osiguravaju resurse i pružaju usluge usmjerene na dobrobiti  umirovljenika i osoba starije životne dobi.

 

Planira se, između ostalog, veća dostupnost usluga  po mjesnim odborima ( informatičke radionice, tečajevi stranih jezika)  bolja povezanost ustanova, udruga s mjesnim odborima, organizacija rekreativnih aktivnosti za umirovljenike radi podizanja kvalitete slobodnog vremena i očuvanja zdravlja.

 

Predsjednik povjerenstva je Vladimir Kozjak, njegov zamjenik je Josip Hehet, a članovi Viktor Mrzlečki, Karmen Gumbas, Štefanija Babić – Horvat, Damir Laljek, Andreja Bobek, Sandra Mintas i Dijana Posavec.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Radovi na unutrašnjem uređenju OŠ Ludbreg u punom jeku

    Da radovi na unutrašnjem uređenju Osnovne škole Ludbreg napreduju prema planu uvjerili su se župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić koji su u pratnji svojih suradnika obišli Osnovnu školu.   Župan Anđelko Stričak tom prilikom je naglasio kako je u posljednje dvije godine u Osnovnu školu Ludbreg uloženo čak tri puta više financijskih sredstava nego prethodnih osam godina. - S uređenjem Osnovne škole Ludbreg […]

  today28/07/2023 40

  0%