play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bliži se 7. Zimski sportski višeboj – školarci, prijavite se!

Bliže se zimski školski praznici, a s njima i popularni sportski višeboj kojeg Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina organizira već sedmu godinu. Tako će se sedmo izdanje Zimskog sportskog višeboja održavati od 27. prosinca do 5. siječnja u vremenu od 9 do 12 sati, a zabavne sportske i rekreativne aktivnosti završit će jednodnevnim zimskim izletom za sve redovite polaznike.

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, na veselje učenika od trećeg do sedmog razreda osnovne škole, nastavlja suradnju s gradskim osnovnim školama te i ove godine organizira besplatan sportski višeboj pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Na njemu mogu sudjelovati učenici od trećeg do sedmog razreda za koje je osigurano stručno vodstvo kineziologa, članova Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije.

U sportskom centru Graberje učenici će se okušati u nogometu, košarci, rukometu, atletici, borilačkim sportovima, plesu i badmintonu, a poziv roditeljima da prijave svoju djecu uputila je i Anica Sitar, stručna suradnica u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina. „Poučeni pozitivnim iskustvima od prijašnjih godina, nakon uspješnog ljetnog višeboja, i ove smo zimske praznike odlučili provesti u sportu i rekreaciji. Poticanje djece na bavljenje sportom jedan je od prioriteta Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, budući da ono stvara pozitivne životne navike. Bavljenje sportom od najmanjih nogu razvija socijalne vještine, odgovornost, samostalnost i timski rad, koji će djeci kasnije u životu biti neprocjenjivi, a tu je naravno i zabava i provođenje školskih praznika s vršnjacima” – poručila je Sitar.

Prijave su moguće isključivo putem sljedećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9JOgBZnXBrdX0YLKbjpuUnuqg3nFg_hEvBUhSrCUOLRRC1w/viewform, a broj polaznika ograničen je na 60.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Sastanak s ravnateljima i psiholozima iz varaždinskih osnovnih škola

  Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Danijela Vusić u utorak su održali sastanak u palači Patačić s ravnateljima varaždinskih osnovnih škola i psiholozima zaposlenim u osnovnim školama na temu mentalnog zdravlja djece i mladih, s osvrtom na tragične događaje u Beogradu. Gradonačelnik je podsjetio kako je Grad Varaždin već uveo nadstandard zapošljavanjem psihologa […]

  today09/05/2023 20

  0%