play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bima i KB Art, za mene i za sve koji mi znače

Ponekad je za uspješan projekt potrebno samo malo hrabrosti i odlučnosti. Ponekad vas samo jedan korak i mali poguranac dijele od toga da ideju koja nikad neće biti realizirana pretvorite u ideju kakva se rijetko rađa.

1990ih naša baka i mama, Križanec Blanka okupila je oko sebe brojne akademske slikare i tehnologe. Unošenje umjetnosti i dobrih emocija u naše domove i među prijatelje bila je njena misija. KB Art naše je nasljeđe. Naoružana samo strpljenjem i hrabrošću te popraćena ambicioznošću i dobrim idejama, pokrenula je posao koji se u sljedećih 30 godina pretvorio u ovo što je danas.

Od male garaže, od kredita za prozore na njoj i prve maloprodaje koju su bili prisiljeni prodati kako bi kupili kombi za distribuciju, nastala je veleprodaja od nekoliko desetaka milijuna kuna godišnje, više od 17 Bima trgovina diljem Hrvatske te web shop s preko 2500 artikala. Od najlonom pokrivenih paleta na vlastitom dvorištu, teškom mukom štićenih od kiše, do automatiziranog skladišta s 4500 paletnih mjesta  koje danas robom opskrbljuje tisuće kupaca diljem Hrvatske i Slovenije. Od male grupice talentiranih ljudi koji su ručno oslikavali staklo i porculan do gotovo 100 zaposlenika danas, koji s jednakom strašću i predanošću kontinuirano rade na tome da vam i dalje nastavimo isporučivati kvalitetne, unikatne i originalne artikle koje nećete pronaći nigdje drugdje. 

Od samih početaka naš glavni cilj bio je proizvesti rukotvorine i proizvode koji će kvalitetom i originalnošću iskakati iz mase. Proizvode kojima ćemo udahnuti dušu i biti prepoznatljivi po njima. U počecima je to bila suradnja s malim lokalnim umjetnicima koji su oslikavali staklo i ostalo posuđe i tako ih pretvarali u nešto jedinstveno i posebno. Proizvodnju smo konstantno unaprjeđivali, a od našeg malog dućančića u garaži te skladišta na dvorištu nastala je hrabra i uspješna tvrtka. Nedugo nakon toga otvorena je i prva Bima trgovina, a ostalo je povijest. Trenutno robom opskrbljujemo najveće hrvatske trgovačke lance, a naše Bima trgovine možete pronaći diljem cijele Hrvatske. Zajedno sa našom internet trgovinom www.bima.hr koja konstantno napreduje, usrećili smo više od milijun kupaca.

Ono što je ostalo isto već više od 30 godina je naša želja da izrađujemo poklone i dekoracije. Nudimo razne vrste poklona među kojima su majice i pregače s našim vlastitim natpisima, čaše s porukama osmišljenim za gotovo svaku prigodu, daske sa šaljivim natpisima i motivima te likere u dekorativnim bocama s našim tiskom od aronije koju sami uzgajamo. Osim toga, surađujemo s raznim kooperantima tako da ručno izrađujemo razne drvene stalke za butelje i čaše.

Tvrtka je nedavno proslavila 30. rođendan i povodom toga redizajnirali smo ambalažu te logotip kako bismo ostali u korak s trendovima. Naš logo i slogan reflektiraju ono što jesmo te ljubav koju ulažemo u sve što radimo.

Hvala vam što ste naši vjerni kupci i nadamo se da ćemo vam pružiti još puno godina originalnih i jedinstvenih artikala, dobre usluge i lijepih iskustava.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Sport

  Gradonačelnik čestitao stolnotenisačicama Borovec i Vukelić

  Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj u srijedu je održao prijem za stolnotenisačice Brunu Borovec i Jelenu Vukelić povodom izvanrednih uspjeha ostvarenih na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za juniore u Varaždinu. Prijemu su prisustvovali predsjednik i trener STK Starr Ronald Ređep i trener Dražen Borovec, predsjednik STK Varaždin Josip Kozjak i trener Saša Suhodolčan te voditelj Odsjeka za sport i rekreaciju Grada Varaždina Dražen Cesar. Bruna […]

  today30/03/2023 4

  0%