play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Besplatan gradski prijevoz za varaždinske umirovljenike

Grad Varaždin u suradnji s Čistoćom d.o.o.  od  1. srpnja  2023. godine  kreće s pilot projektom besplatnog gradskog prijevoza  umirovljenika s prebivalištem u gradu Varaždinu.

Grad Varaždin i Čistoća d.o.o.  svim će  umirovljenicima s prebivalištem  na području grada Varaždina omogućiti  besplatni  gradski prijevoz  „gradskim busekima“.

Grad Varaždin  objavio je danas, 15. lipnja 2023. godine  javni poziv  na web stranicama Grada Varaždina namijenjen umirovljenicima s prebivalištem u gradu Varaždinu za iskazivanje interesa za  besplatni javni  prijevoz na području grada Varaždina.

Nakon odobrenja zahtjeva, navedeni Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Odsjek za civilno društvo , mlade i socijalnu skrb  izdat će  uputnicu za besplatni javni prijevoz, s kojom umirovljenik odlazi u Čistoću d.o.o., Ognjena Price 13, blagajna,  po umirovljeničku relacijsku kartu.

Čistoća d.o.o. će na temelju zaprimljenih uputnica izdati umirovljeničku relacijsku kartu koja će se obnavljati svaki mjesec, a Čistoća d.o.o. će Gradu Varaždinu fakturirati iznos stvarnog troška  prijevoza umirovljenika uz popis umirovljenika.

Javni poziv objavljen je na web stranicama Grada Varaždina, a zahtjevi se mogu podnositi od 15. lipnja 2023. godine do 15. studenoga 2023. godine. Umirovljeničku relacijsku kartu moći  će se koristiti do kraja 2023. godine.

Svaki zainteresirani umirovljenik za besplatni javni prijevoz dužan je, sukladno javnom pozivu, ispuniti zahtjev i dostaviti ga  u Upravni odjel za društvene  djelatnosti, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb, Franjevački trg  5.

 

Javni poziv objavljen je na internetskim stranicama Grada Varaždina na poveznici:

https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-umirovljenicima-financiranje-troskova-gradskog-prijevoza-10492/

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena sjednica Županijske skupštine

  Prijedlog odluke o javnim priznanjima Varaždinske županije, prijedlog odluke o izmjeni odluke o nagrađivanju učenika za posebna postignuća na međunarodnim natjecanjima, prijedlog odluke o prihvaćanju projekta „Izgradnja i opremanje Centralnog operacijskog bloka OB Varaždin“, samo su neke od tema o kojima će iduću srijedu, 12. srpnja, raspravljati vijećnici na 11. po redu sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije. Dnevni red danas su u Županijskoj palači novinarima predstavili predsjednik Županijske skupštine dr. […]

  today07/07/2023 38 2

  0%