play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Potpisan Sporazum o partnerstvu u projektu „Centar kreativnih i kulturnih industrija Urbanog područja Varaždin“

U Gradskoj vijećnici Grada Varaždina je u petak, 11. listopada 2024. godine potpisan Sporazum o partnerstvu u projektu „Centar kreativnih i kulturnih industrija Urbanog područja Varaždin“.

Sporazum su uz gradonačelnika Grada Varaždina dr. sc. Nevena Bosilja i ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Varaždin Lane Velimirović Vukalović potpisali i gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice Dragica Ratković i načelnik Općine Maruševec Mario Klapša dok će ga naknadno potpisati još i Grad Ludbreg, Općina Trnovec Bartolovečki i Općina Vinica.

Potpisivanju su prisustvovale i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Danijela Vusić te pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti Slađana Miočić.

Sporazumom o partnerstvu uredit će se međusobni odnosi i obveze voditelja projekta Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i svih partnera u provedbi projekta „Centar kreativnih i kulturnih industrija Urbanog područja Varaždin“ u sklopu ITU mehanizma.

U okviru projekta planirani su rekonstrukcija i adaptacija bivšeg kina Dom u Varaždinu u Centar kreativnih i kulturnih industrija te opremanje ove zgrade kao i svih budućih suradničkih podružnica kod partnera u projektu. Očekuje se raspisivanje poziva za natječaj za prijavu ovog projekta, a koji raspisuje Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Iz Trakošćanskog jezera povučena posljednja korpa sedimenta

    Iz Trakošćanskog jezera povučena je i posljednja korpa sedimenta čime je završila faza čišćenja jezera Trakošćan. Ukupno je na prostoru od 170.000 četvornih metara izvađeno više od 200.000 kubika sedimenta, odnosno deponirano je više od 400.000 tona. - Na ovim radovima vezanih uz čišćenje jezera sudjelovali smo aktivno od ožujka ove godine, odnosno proteklo je pet mjeseci od naših najava kako ćemo to završiti za 100 sušnih dana, što možemo […]

    today31/08/2024 13

    0%