play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Slovenski državni tajnik Dejan Židan na prijemu u Gradskoj vijećnici

Državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, turizma i sporta Republike Slovenije, Dejan Židan, u pratnji supruge u subotu je posjetio Varaždin povodom održavanja Špancirfesta.

Tom prilikom, zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina i saborski zastupnik Miroslav Marković ugostio ih je u Gradskoj vijećnici, a prijemu je nazočila saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora.

Razgovaralo se o uvođenju izbornog predmeta učenja slovenskog jezika koji će se od jeseni početi učiti u nekim varaždinskim osnovnim školama i Interreg projektima Hrvatska-Slovenija koje provodi Varaždin u suradnji sa slovenskim gradovima i ustanovama.

Potom su se zajedno su se uputili na Špancirfest i uživali u atmosferi festivala.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Uspješna “Zelena čistka 2023” – akcija čišćenja okoliša u Općini Petrijanec

    Oko 100 mještana iz svih mjesnih odbora i 15-ak civilnih udruga, DVD-ova, mladeži i učenika u subotu se, 06. svibnja, odazvalo najvećoj ekološkoj akciji “Zelena Čistka Petrijanec 2023”. Na terenu volonteri su potvrdili da novih odlagališta glomaznog otpada ima sve manje, no unatoč tome u svakom mjesnom odboru pronađeni su pojedinačni slučajevi odlaganja otpada na mjestima gdje je to zabranjeno. Takav glomazni otpad uz puteve, u šumama i jarkima prikupljali […]

    today08/05/2023 140

    0%