play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Špancirfest predstavljen u Ljubljani

U srcu Ljubljane, kod poznatog Trostrukog mosta, održana je promocija 26. Špancirfesta koja je privukla veliku pažnju prolaznika, lokalnih stanovnika, ali i brojnih turista.

Ljubljančani i njihovi gosti, imali su priliku uživati u zvucima glazbe iz glazbene kamperice koja je neizostavna atrakcija prvog hrvatskog UNESCO-vog grada glazbe, degustirani neke od proizvoda karakterističnih za varaždinski kraj i saznati sve najvažnije informacije o najvećem i najpopularnijem uličnom festivalu u Hrvatskoj.

Podijeljeni su im promotivni letci s informacijama o programu 26. Špancirfesta s kojim su mnogi od njih već bili upoznati te su najavili svoj dolazak u Varaždin.
Slovensko tržište predstavlja važan segment za Turističku zajednicu grada Varaždina. Velik broj slovenskih gostiju redovito dolazi na Špancirfest, ali i na ostale gradske manifestacije, kao i na vikend izlete u Varaždin.

Ova promocija dodatno je potaknula interes za nadolazeće izdanje festivala koje počinje ovog petka, 23. kolovoza, i traje do 1. rujna.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    I Varaždinskim Toplicama petica za transparentnost

    Institut za javne financije objavio je analizu proračunske transparentnosti županija, gradova i općina za razdoblje od studenog 2020. do travnja 2021. godine. Četvrtu godinu zaredom, Grad Varaždinske Toplice dobio je najvišu ocjenu za transparentnost, čistu peticu.   Podsjetimo, 2015. i 2016. godine transparentnost Grada Varaždinskih Toplica ocijenjena je trojkom, zatim 2017. četvorkom, a od tada nižu se petice za transparentnost.   Gradonačelnica Varaždinskih Toplica naglasila je da je ova ocjena […]

    today06/07/2021 102

    0%